TRANSFER BOMBA Barselona se vraća na velika vrata, u januaru stiže zvezda svetskog fudbala (FOTO)
Tanjug/Ap

Nova "generalka" u Barseloni sprema se u januaru, bez obzira na to ko će biti na užarenoj klupi kluba, a svi koji vole klub sa stadiona Kamp Nou se nadaju da to neće biti Ronald Kuman. Katalonski list Mundo Deportivo je objavio da posrnuli gigant tokom zime želi da osveži tim Danijem Olmom iz Lajpciga ili Rahimom Sterlingom iz Mančester Sitija, a dan kasnije konkurentski Sport, takođe odlično upućen u dešavanja na Nou Kampu, piše da je predstavnik kluba putovao u Englesku upravo zbog 26-godišnjeg krilnog napadača.

TRANSFER BOMBA Barselona se vraća na velika vrata, u januaru stiže zvezda svetskog fudbala (FOTO)

EPA-EFE/Carl Recine

 

Siti je, međutim, odlučio da ga zadrži jer nije doveden još jedan napadač pored Džeka Griliša - pre svih želja je bio Totenhemov Hari Kejn - ali se dodaje da su pregovori sa Sterlingom intenzivirani poslednjih nedelja i da on ima pozitivan stav po pitanju dolaska u Barselonu.

Upravo zbog Griliša, koji ga je "zakucao" za klupu, posle sezone u kojoj se već moglo nagovestiti da Pep Gvardiola nema preveliko poverenje u njega. U tekućoj sezoni proveo je samo 461 minut na terenu i dao jedan gol.

Englez bi, bar u prvom trenutku, bio jeftinija opcija od Olma, pošto bi na zadovoljstvo svih strana došao na pozajmicu, dok Lajpcig za španskog reprezentativca traži 75.000.000 evra, što nije cifra koju Barselona može da izdvoji u ovom trenutku. Možda ni na leto...

S druge strane, iako Sterling ima godišnju platu oko 18.000.000 evra, to ne bi trebalo da predstavlja prepreku za Katalonce jer su se oslobodili visokih primanja Lionela Mesija i Antoana Grizmana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading