ZNAM KO ĆE IGRATI! Piksi oprezan pred meč sa Luksemburgom: Poverenje navijača je bitno,  moramo da ćutimo i radimo!
Printscreen You tube

Stojković misli da sa narednim rivalom treba biti oprezan, te da je ovo jedan od najtežih protivnika u kvalfikacijama.

- Stojim pri tome da će to biti jedan od najtežih mečeva u kvalifikacijama. To je poruka za moje igrače, više njih, nego za mene. U javnosti su unapred dobijene, a da bi se pobedilo moraš da budeš na vrhunskom nivou toga dana. Zato mislim da će biti jako teško, ali verujem da možemo da prebrodimo taj problem", počeo je Stojković.

Usledilo je pitanje da li je očekivao da Irci nemaju nijedan bod, a Luksemburg šest posle tri kola.

- Ne razmišljam o protivnicima, samo o Srbiji. To mi je najbitnije. Koliko ko ima bodova, apsolutno me ne zanima!  - kratak i jasan je bio Piksi.

Takođe dodao je da nema dilemu ko će igrati u narednom meču.

- Od juče znam ko će igrati.Stalno govorim da smo tim, da moramo da gajimo kolektivni duh i da ne bitno ko igra, ko je na klupi. Igrači apsolutno razumeju sve i raduje me, naravno. Rezultat je bitan.-  nasmejao se selektor "Orlova".

Piksi kaže da je u ovom trenutku jako bitno da navijači veruju da reprezentacija može da ostvari uspeh.

- Koliko god navijača da dođe mi ćemo poštovati. Igraćemo za njih i borićemo se za njih. Nije samo ova utakmica za vraćanje poverenja, svaka je. Moramo da ćutimo i puno radimo. To je formula kako se vraća vera u srpski fudbal i kako reprezentacija Srbije treba da pridobije podršku, koja je jako bitna - zaključio je selektor Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading