KRENULA BARSINA ERA BEZ LEA Realu napunili mrežu, a sa tribina se orilo Mesi, Mesi... (VIDEO)
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Barselona je eru bez Lea Mesija počela pobedom. Na Kamp nou je pobeđen Real, ali onaj iz Sosijedada - 4:2 u 1. kolu španske La Lige.

Golove za Barselonu su postigli Đerar Pike u 19. minutu, Martin Brejtvajt u drugom minutu nadoknade poluvremena i u 59. minutu i Serđi Roberto u prvom minutu sudijske nadoknade.

Za Baskijce su golove postigli Lobete Sjenfuegos u 82. i Mikel Ojarzabal u 85. minutu sjajno izvevši slobodan udarac sa 25 metara.

Navijači Barselone dogovorili su se uoči utakmice da će u 10. minutu skandiranjem i aplauzom odati priznanje Lionelu Mesiju, koji je ovog leta posle 21 godine napustio Kataloniju i koji je u klubu najveći deo karijere nosio dres s brojem 10.

Sa tribina Kamp Noua zaorilo se "Mesi, Mesi", a navijači su mahali njegovim dresovima i pokazivali poruke koje su ispisali za Argentinca, novog igrača PSŽ-a.

U narednom kolu, Barselona će gostovati Atletik Bilbau, dok će Sosijedad dočekati Rajo Valjekano.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fudbaleri Atletiko Madrida, branioci titule, pobedili su u gostima Seltu 2:1.

Golove za Jorgandžije je postigao Anhel Korea u 23. i 64. minutu, dok je strelac za Seltu bio Jago Aspas iz penala u 59. minutu.

U devetom minutu sudijske nadoknade sudija Munuera Montero je pokazao po crveni karton za oba tima. Kod Atletika je isključen Mario Hermoso, dok je kod Selte isključenje zaradio Hugo Maljo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading