LAGALA ŠEFA, PA JOJ SE OBILO O GLAVU Video je preko TV-a na Vembliju, pa joj dao otkaz
EPA

Nina Faruki bila je oduševljena kada je njena prijateljica osvojila dve ulaznice za polufinale EP između Engleske i Danske i njoj poklonila drugu.

Nina iz Bredforda u blizini Lidsa taj je dan trebalo da bude na poslu. Znala je da ne može da dobije slobodan dan pa je odlučila da nazove šefa i slaže da je bolesna kako bi mogla da ode na Vembli.

Sve je išlo po planu dok režiser TV prenosa nije prikazao Ninu kako slavi izjednačujući gol Engleske.

Sledeće jutro dobila je poziv od šefa da ne mora da dođe na posao jer je dobila otkaz.

- Ovo je uzbudljivo vreme za sve u Engleskoj, podstakli bismo svakoga da ode na tako važnu utakmicu ako već ima priliku. Nažalost, u ovom je slučaju naša radnica lagala da je bolesna i time je prekršila ugovor o zaposlenju. Nismo imali drugog izbora nego da joj damo otkaz. Naša firma će, kao i mnoge druge u Engleskoj, svojim zaposlenima dati slobodno jutro u ponedeljak kako bismo se svi oporavili od, nadamo se, velikog slavlja posle pobede Engleske - rekao je njen šef Čarls Tejlor.

Nina kaže da ništa ne bi promenila:

- Rekli su mi da su me videli na utakmici i ja sam im iskreno rekla zašto sam to napravila, ali oni mi to nisu hteli oprostiti. To je njihova odluka i posledica mog poteza. Pomalo žalim zbog toga, niko ne želi da dobije otkaz, ali bih još više žalila da sam propustila ovu priliku. Da mogu, opet bih postupila isto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading