MENADŽER SE OGLASIO Zvezdu Intera želi šampion Evrope
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Minhenski Bajern se poslednjih nekoliko dana se povezuje sa dovođenjem desnog beka Intera Ašrafa Hakimija.

Marokanac igra odličnu sezonu u redovima novog šampiona Italije i nije nikakvo čudo što je bavarski velikan bacio oko na njega.

Menadžer 22-godišnjeg defanzivca Alehandro Kamano je istakao da ne zna odakle dolaze informacije o interesu Bajerna, ali da svakako prijaju.

- Ne znam odakle dolaze te špekulacije, ali ne bi me začudilo da Bajern želi Hakimija. Ašraf je srećan u Interu i ne razmišlja o bilo čemu drugom. Ipak, ko ne bi voleo da igra za Bajern? - kaže Kamano.

Menadžer je potvrdio da nije bilo kontakata sa Bajernom, a i predsednik kluba Herbert Hajns je naglasio da klub neće u narednom periodu trošiti velike cifre na pojačanja.

- Ne vidim potrebu za skupim transferima. Imamo jak i mlad tim sa velikim potencijalom i nisam zabrinut. Dobro je što se veliki igrači povezuju sa Bajernom i što bi voleli da igraju ovde. Ipak, to košta dosta, barem prema onom što mediji pišu - rekao je Hajns.

Hakimi je rođen u Madridu, prošao je sve mlade selekcije Kraljevskog kluba. Šansu u prvom timu nije dobio, pa se odlučio na odlazak u Borusiju iz Dortmunda.

Tamo je igrao sjajno, pa je u septembru prošle godine za 45 miliona evra prešao u Inter.

Ove sezone je odigrao 41 utakmicu i ostvario učinak od sedam golova i osam asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading