PREDSEDNIK ZVEZDE POTKAČIO PARTIZAN Nebojša Čović otvoreno: Mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo
Alo!/Vladimir Marković

 

Nebojša Čović predsednik Crvene zvezde otkrio je da je klub već prodao impresivnih 12.000 sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

- Mi smo pri kraju pripremnog dela za novu sezonu, imamo izuzetnu ekipu i stručni štab predvođen iskusnim trenerom. U pripremnom periodu se dešava sve, pobeđujete, gubite, analizirate svoje snage i slabosti - rekao je Čović u gostovanju a TV Pinku

Predsednik Crvene zvezde je takođe istakao da klub ima visoke ambicije u svim takmičenjima u kojima učestvuju, uključujući ABA ligu, Kup Srbije i domaće prvenstvo. Naglasio je da je domaće prvenstvo od izuzetnog značaja i da neće napustiti to takmičenje, bez obzira na druge obaveze.

Nebojša Čović

KK Crvena zvezda

 

- Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države.

Takođe, istakao je i glavni cilj Zvezde u narednoj sezoni

- Ovo što je za nas najvažnije je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi i da se plasiramo na Fajnal-for. Šta se trenutno priča ili šta drugi govore, to ćemo videti. Sezona počinje 30. septembra, prva utakmica u ABA ligi je u Banjaluci, a 5. oktobra imamo meč protiv Asvela kod kuće. Samo bih napomenuo da je ostalo veoma malo sezonskih karata, prodato je oko 12.500, dok je ostalo svega 500-600 sezonskih karata. Pozivam naše navijače i simpatizere da požure - zaključio je Čović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mile

24.09.2023 18:40

Pa ti čoviću igraj šta hoćeš i uvek ti nešto smeta zar nemisliš da si preterao malo. Mnoge stvari si zaboravio šta si radijo i šta još uvek radiš.

dragan

24.09.2023 21:17

upropastio nasu kosarku, a vi ga non stop stavljate u novine,ima dve ekipe u ligama u kojima se zna unapred pobednik

Zoran Bojke

24.09.2023 21:26

Pitanje svih pitanja je ko je veći idiot, Čović ili Terzić. I jedan i drugi su sramota za veliku Crvenu Zvezdu. Uvek traži krivca i alibi kod komšija, umesto da se pogledaju u ogledalu...