Nebojša Čović
Foto: Privatna arhiva/KK Crvena zvezda

Navijači šampiona Srbije su kupili oko 12.000 karata, tako da je u opticaju ostalo još oko 500, potvrdio je i predsednik kluba Nebojša Čović.

Zvezda je u pripremnom periodu na pet utakmica ostvarila samo jedan trijumf.

-Pri kraju smo pripremnog dela za novu sezonu, jako je dobra ekipa i dobar je stručni štab, veoma je iskusan trener. Naravno, u pripremnom periodu pobeđujete, gubite, sagledavate gde su dobre strane, šta bi trebalo da popravljate... Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države - rekao je Čović.

ŽALGIRIS BOLJI U NEIZVESNOJ ZAVRŠNICI Zvezda porazom završila pripreme

Crveno-beli sezonu kreću u subotu protiv Igokee, dok 5. oktobra u Arenu stiže Asvel.

-I ono što nam je važno i gde ćemo napraviti veliki iskorak, to je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi, a to je pokušaj plasmana na fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, videćemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovde Asvel i samo bih podsetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure - dodao je on. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading