Mladost - Crvena zvezda
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Pet golova u mreži Vojvodine, četiri Napretka, a onda i prvo gostovanje u sezoni pokazalo je da Zvezdi nije problem ni kada igra van "Marakane".

Ponovo četiri gola, sada iza leđa nekadašnjeg golmana crveno-belih Saše Stamenkovića i još jedna lagana pobeda šampiona Srbije.

Mladost - Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

 

Crveno-beli su ponovo igrali dobro i sigurno. Već u 4. minutu najavili su da domaćina čeka težak posao. Olajinka je sjajno prošao i uposlio Mitrovića kome nije bilo teško da postigne prvenac ove sezone.

Ipak, odgovor je brzo stigao. Mladi Marko Veličković pogodio je na sličan način i pokazao da Mladost želi da se nadmeće sa crveno-belima.

Zvezda je vrebala novu šansu, Stamenković bio siguran, ali u 35. minutu nije ništa mogao protiv Olajinke koji je promenio rezultat.

Mladost - Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

 

Pobedu Zvezde najavio je Žan Filip Kraso u 62. kada je postigao već peti gol ove sezone, a konačan rezultat postavio je rezervista Jovan Mijatović u 87. za još jednu ubedljivu pobedu šampiona Srbije.

Naredni meč Zvezda igra 19. avgusta protiv Spartaka u Beogradu, dok će istog dana Mladost gostovati Napretku u Kruševcu.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

Golove pogledajte u nastavku teksta.

MLADOST - CRVENA ZVEZDA 1:4 (1:2)

Stadion: Mladosti u Lučanima, Sudija: Dejan Trifković

MLADOST: Stamenković - Ćirković, Dognimani, Milošević, Joksimović - Donald, Udovičić - Tumbasević, Vajračić, Veličković - Sremčević.

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Mijailović, Dragović, Rodić - Stamenić - Bukari, Kangva, Kraso, Mitrović - Olajinka, Lučić.

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade u drugom poluvremenu.

87. minut - GOOOOOL! Mijatović! Mladi napadač nedugo nakon što je ušao u igru postiže prvi gol ove sezone!

81. minut - Stativa! Odlično su kombinovali igrači Zvezde, na kraju se završilo udarcem Kangve koji zaustavlja okvir gola.

62. minut - GOOOOOL! Stamenić! Kanga je centrirao, a reprezentativac Novog Zelanda Marko Stamenić skrenuo loptu do Krasao koji upisuje peti gol ove sezone!

61. minut - Dve promene u redovima Zvezde, jedna kod Mladosti. Prvi put ove sezone na terenu je Gelor Kanga koji menja Lučića, dok će Degenek na terenu umesto Rodića. Kod domaćih bivši igrač crveno-belim Marko Mirić menja Sremčevića.

55. minut - Prva prilika za Zvezdu u nastavku meča. Probao je Kangva sa distance, ali lopta ide preko gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

35. minut - GOOOOL! Olajinka! Lučić je odlično prepustio loptu Kangvi, on uposlio Nigerijca koji vraća Zvezdi vođstvo!

30. minut - Kraso je pokušao sa nekih 25 metara, Stamenković imao malo problema da primiri loptu, ali na kraju uspeva da zaštiti mrežu.

20. minut - Rodić je bio najviši u skoku i probao da ponovo donese prednost Zvezdi. Ipak, Stamenković brani.

14. minut - GOOOL! Udovičić je sjajno centrirao i pronašao Veličkovića koji glavom donosi izjednačenje. Prvi gol koji je Zvezda primila u novoj sezoni!

4. minut - GOOOOL! Olajinka je sjajno prošao po desnoj strani, centirao i pronašao Stefana Mitrovića koji glavom dolazi do prvenca u novoj sezoni!

18.55 - Utakmica je počela!

18.15 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču trećeg kola Mozzart Bet Superlige Srbije između Mladosti i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Lučana.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading