Nebojša Čović
Foto: Privatna arhiva/KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Meridianbet pozvao je sve zvezdaše da do 10. septembra pošalju kandidature za upražnjeno mesto u predsedništvu kluba. Uz podsećanje da i kompletno predsedništvo i predsednik kluba Nebojša Čović trenutno rade u statusu "vršilac dužnosti do daljeg", Zvezda je objavila i sve detalje o pozivu.

- Uz standardnu biografiju, podsećamo sve koji to žele, da pošalju i svoje programe, ideje i smernice koje bi pomogle da KK Crvena zvezda Meridianbet podignemo na još viši nivo u svakom smislu, i ojačamo naš klub koji je standardni član elite – najvišeg nivoa svetske klupske košarke Evrolige, višestruki šampion ABA i srpske lige. Odlukom Predsedništva na Skupštini kluba, kompletno predsedništvo kluba sa predsednikom trenutno radi u VD statusu do daljeg! Sve programe i kandidature mozete poslati na mejl office@kkcrvenazvezda.rs ili na adresu kluba Mali Kalemegdan 2, Beograd - poruka je crveno-belih.

Čović je nposlednji put reizabran na mesto predsednika KK Crvena zvezda 2021. godine, kada mu je poveren petogodišnji mandat na čelu kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading