KAMPACO ODBIO OGROMNU PONUDU PARTIZANA Čović otkrio malo poznate detalje oko odlaska Argentinca
Alo!/Vladimir Marković

Prvi čovek Zvezde otkrio je u razgovoru za "Evrohups" da je Kampaco imao ponudu večitog rivala, ali da je glatko odbio.

- Fakundo Kampaco je izabrao da se vrati u Real i poštujemo tu odluku. On je izuzetan čovek… Odluku je doneo ne samo zbog ekonomskih razloga, već zbog komfora i sreće porodice. Poštujemo to. Činjenica je da smo uspostavili veoma jak odnos, koji ćemo možda jednog dana obnoviti, a koji se vidi i u podatku da je dobio neverovatnu finansijsku ponudu da zaigra za našeg gradskog rivala, koju je odbio pre nekoliko dana. Odmah i bez oklevanja. Želim mu svu sreću, zdravlje i uspeh u Realu - rekao je Čović.

Osvrnuo se i na suspenziju zbog koje Argentnac nije mogao da igra Evroligu dva meseca, a sve po odluci sada već bivšeg direktora Evrolige Maršala Glikmana.

- Osećam se jako loše zbog toga, mislim da naši argumenti nisu u potpunosti saslušani, ali smo tu odluku poštovali. Mnogo više mi smeta lični animozitet koji je sada već bivši generalni direktor Evrolige Maršal Glikman imao prema Crvenoj zvezdi, a razloge za to zna samo on. On je čovek koji je potpuno pogrešan za poziciju i ništa nije razumeo. Ni značaj Fakunda Kampaca u Crvenoj zvezdi, ili da igra u Evroligi. Na kraju smo svi pretrpeli štetu! Evroliga, klubovi, takmičenje, najviše Crvena zvezda. Žao mi je što će ostati upamćen samo po tom skandalu - konstatovao je predsednik crveno-belih.

Govorilo se i o dolasku Teodosića..

- Miloš Teodosić je moj klinac, fantastičan igrač koji je „rođen” u košarkaškom programu FMP-a, klubu koji sam vodio pre 20-ak godina. U kontaktu smo još od perioda kada se preselio u Atinu. Održao mi je obećanje prošle godine da će zatvoriti krug u Crvenoj zvezdi, klubu čiji je veliki navijač. Ima sjajnu karijeru, ali i dalje ima veliku želju, koja je sada pomešana sa emocijama jer nosi dres kluba koji voli. Očekujem mnogo od njega, na terenu, u svlačionici... u svakom smislu. Jer je on u svakom smislu sjajan igrač - izneo je Čović svoja očekivanja od Tea za narednu sezonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading