Zvezda - Partizan
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!


Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju ekipu Partizana u četvrtoj utakmici finala plej-ofa ABA lige. "Crno-beli" trenutno vode u pobedama sa 2:1.

- Kao što sam i najavio na pres konferenciji nakon treće utakmice, očekuje nas još teži posao u utakmici broj četiri. To znači da ćemo taj meč morati da odigramo sa još više energije, čvrstine. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da sportski navijaju, da bodre naš tim, da ne vređaju nikoga i posebno da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer je prednost domaćeg terena gromoglasno navijanje sa tribina. Bodrite i podržavajte naše igrače, ali fer sportski i korektno, jer samo tako možemo da dođemo zajedno do cilja", istakao je Ivanović.

Zvezda - Partizan

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da njegova ekipa mora da odigra sa još više energije.

- Treću utakmicu moramo da zaboravimo, već smo se okrenuli sledećoj koja će takođe biti jako teška. Znali smo da nas čeka fizički zahtevna serija, pronalazili smo prava rešenja, a u narednoj moramo da igramo sa još više energije. Da ponovim, apelujem na naše navijače da navijaju bez ikakvog ubacivanja predmeta na teren. Znaju koliko nam znače i znaju koliko nama znači njihova podrška ali samo na pravi način. Zaista nema potrebe da se gađa protivnik i da se to radi - zaključio je Nedović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading