Partizan - Zvezda
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana u nedelju od 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Cene ulaznica su od 1.000 do 25.000 dinara. Iz Crvene zvezde da na ovoj utakmici neće biti navijača Partizana niti će im biti dozvoljen ulazak u halu.

- Karte za nedeljnu utakmicu mogu da se kupe uz sezonsku kartu Crvena zvezde (koje važe za ovu utakmicu kao i uvek) tako što vlasnik jedne sezonske karte može kupiti maksimalno dve dnevne karte. Karte će se prodavati isključivo na blagajni hale 'Aleksandar Nikolić' i to u petak od 10-18 časova, u subotu u istom terminu. Ukoliko ostane ulaznica u slobodnoj prodaji i na dan utakmice od 12 časova pa do početka meča - navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Partizan vodi 1:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede. Drugi meč je na programu večeras od 20.00 časova u "Štark areni", a domaćin će biti ekipa Partizana.

- O svim bezbednosnim protokolima i ostalim detaljima vezanim za utakmicu u nedelju klub će se blagovremeno oglasiti preko svojih platformi i zvaničnih naloga", ističu u Crvenoj zvezdi. Eventualni četvrti meč je na programu 20. juna, a domaćin će u tom slučaju biti Crvena zvezda. Eventualna majstorica će biti odigrana 22. juna u "Štark areni", a domaćin bi bio Partizan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading