NIJE SAMO "BOMBARDER" Pojavio se Baharov spisak pojačanja za Ligu šampiona, na njemu je i jedan povratnik
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Na spisak je već stavio tri igrača koja bi voleo da dovede na "Marakanu" za Ligu šampiona - Neta Lavi (26), Bogdan Planić (31) i Entoni Nvakama (34).

Prema pisanju izraelskih medija prva želja mu je Lavi, izraelski vezni igrač koji je iz Makabi Haife otišao u Japan i tamo se trenutno sa timom nalazi blizu zone ispadanja.

Za to vreme iz Makabija su poručili da "neće davati izjave po pitanju trenera dok klub i matematički ne obezbedi titulu."

U tekstu se takođe navodi i da će pmoćni trener Gaj Sarfati i trener Golmana Gaj Vajzinger otići sa Baharom u Beograd, ali da će Dror Šimšon ostati u Makabiju i da neće preći sa njim u Zvezdu.

ODLAZAK SA "MARAKANE" Reprezentativac Srbije napušta Zvezdu?

Planić je trenutno u Šabab Al Ahliju, klubu koji se nalazi u Dubaiju i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Zvezdu. On je za srpski klub igrao u sezoni 2014/15, doduše upisao je samo šest mečeva. Igrao je za Makabi Haifu i bio je deo tima koji je izbacio Crvenu zvezdu na putu ka Ligi šampiona.

Treći igrač na spisku je nigerijski krilni napadač Nvakame koji je baš danas, 21. marta, proslavio 34. rođendan. Bahar ga poznaje iz Izraela, pošto je igrao za Hapoel Rananu i Hapoel Ber Ševu, a trenutno je član Al-Fejhe, kluba iz Saudijske Arabije za koji igraju Milan Pavkov i Vladimir Stojković. Za reprezentaciju Nigerije odigrao je jedna meč, dok je u Saudijskoj Arabiji dao osam golova na 15 mečeva.

Biće ovo vruće leto na "Marakani"...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading