RAZLOG VIŠE DA DOĐETE NA "MARAKANU" U NEDELJU Uživajte u dečijem kutku i proslavi Zvezdinog 78. rođendana
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

 

S obzirom da je poznato da Zvezda uvek misli i na najmlađe navijače, ovoga puta mališani će od 14 časova imati priliku da uživaju u dečijem kutku.

U promenoaru koji se nalazi kod Red Star šopa će biti organizovana zabava za najmlađe. Navikli su mališani na Zvezdine fan zone, u kojima su uživali bezbroj puta. Deca koja u pratnji roditelja budu posetila Marakanu, u nedelju će moći da se druže sa animatorima, koji su spremili specijalan program.

- Mališani će imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način izrade čestitke za Zvezdin rođendan, a klubu požele ono što bi najviše voleli da vide u narednom periodu od naših prvotimaca. Pored toga kako to običaj i nalaže, s obzirom da Crvena zvezda slavi 78. rođendan, slavlje će uveličati i prava zvezdaška torta. Kako bi dečiji kutak u potpunosti ispunio očekivanja mališana, od 14 časova će biti moguće i iscrtavanje lica, te će tako najmlađi zvezdaši moći da se u potpunosti pripreme za utakmicu protiv Novog Pazara koja počinje od 16 časova.

Podsećanja radi, Crvena zvezda će zvanično proslaviti 78. rođendan u nedelju, 12. marta, na stadionu ”Rajko Mitić” od 16 časova protiv Novog Pazara u okviru 26. kola Superlige Srbije. Ulaz je besplatan, a sigurni smo da će tribine biti pune, kao i da će zvezdaši napraviti još jedan spektakl na Marakani - piše na sajtu Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading