UDARAC PO DŽEPU Uprava ABA lige kaznila crveno-bele zbog nesportskog ponašanja navijača
Vladimir Marković

Iako će i ovog puta morati da se plati. Uprava ABA lige kaznila je Crvenu zvezdu novčano sa 7.000 evra zbog prekida utakmice ABA lige protiv Partizan Mozzart Beta i pride naredila braniocu titule da naredne dve utakmice u istoj dvorani odigra pred delimično zatvorenim tribinama.

Zatvoreni će u celosti biti sledeći delovi dvorane: parter 4, parter B, bela loža, tribina A i tribina B. Sve skupa, oko pola dvorane “Aleksandar Nikolić“ biće prazno na utakmicama sa Mornarom i ekipom Borac Mozzart. 

OTKRIVENO POSLE MNOGO GODINA Košarkaši Partizana nisu smeli da razgovaraju sa igračima Zvezde

Zvezda je kažnjena zbog ubacivanja upaljača i kovanica na terenu, vređanja sudija, ali i ekipe i trenera protivničkog kluba. Kazna je mogla da bude i veća, jer je po tačkama gledano izrečena od 8.500 evra, ali je objedinjena uz smanjenje na pomenutih 7.000.

Što se tiče vređanja protivničke ekipe, to je već standardni repertoar pesama, da ih ne pominjemo. Olakšavajuća okolnost za crveno-bele je taj što je ovo bio prvi prekršaj u ovoj sezoni. Otežavajuća ta što su predmeti kontinuinirano ubacivani na parket, jedan je pogodio u leđa merača vremena, te to što su igrači i trener Partizan Mozzart Beta sve vreme bili meta uvreda. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading