VELIKO IZNENAĐENJE NA "MARAKANI" Miloš Degenek ponovo u crveno-beloj opremi
Alo!/Vladimir Marković

Nekadašnji štoper Crvene zvezde Miloš Degenek vratio se na "Marakanu". On će trenirati sa ekipom Miloša Milojevića kako bi ostao u formi za Svetsko prvenstvo u Kataru koje počinje za manje od mesec dana.

Degenek je trenutno igrač Kolumbusa, u koji je otišao iz Srbije prošle zime, a završio je sezonu pre plej-ofa, jer je njegov tim bio osmi na tabeli Istočne divizije.

- Sa doskorašnjim saigračima, u svom klubu, iskusni štoper je dočekan u sjajnoj atmosferi i sa puno podrške - objavila je Zvezda uz fotografije pouzdanog defanzivca koji je učestvovao u najvećim uspesima crveno-belih u ovom veku.

 

 

Sa njim u defanzivi, prvak Srbije plasirao se dva puta u grupnu fazu Lige šampiona pod vođstvom Vladana Milojevića. Ipak, kod Dejana Stankovića je vremenom gubio i izgubio poverenje trenera, pa je prošle sezone promenio tim nakon što više nije bio u planovima tadašnjeg šefa struke crveno-belih.

Degenek je došao prvi put u Zvezdu 2018 i namestio dva ključna gola u kvalifikacijama za LŠ protiv Red Bul Salcburga, pa je posle kratke epizode u Al-Hilalu ponovo došao na "Marakanu" i u leto 2019. opet se kvalifikovao za najjače takmičenje.

Podsetimo, Australija se na Mundijalu nalazi u grupi D sa selekcijama Francuske, Danske i Tunisa. Svetsko prvenstvo održava se od 20. novembra do 18. decembra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading