ZVEZDAŠI, MIRNO SPAVAJTE Sjajan gest Dejana Stankovića, nastavljena lepa tradicija u Crvenoj zvezdi (VIDEO)
Printscreen

Prethodna nedelja u Crvenoj zvezdi bila je najburnija u prethodnih godinu dana, ako ne i duže. Dejan Stanković je podneo ostavku nakon eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija, a umesto njega odmah je promovisan mladi strateg Miloš Milojević, njegov nekadašnji pomoćnik.

Upravo je Stanković prvi "okrenuo" Milojevića kako bi mu rekao da je njegovo mesto upražnjeno i da ga čeka na "Marakani", a danas je na Instagram profilu Crvene zvezde isplivala fotografija kojom se nastavlja lepa tradicija.

ZVEZDA ODREDILA CENE KARATA ZA LIGU EVROPE Evo kako ih možete nabaviti, objavljen i raspored prodaje

Stanković je došao da podrži svog naslednika Miloša Milojevića, baš kao što je to uradio i Vladan Milojević pošto mu je "ustupio" mesto na stadionu "Rajko Mitić". Vladan Milojević je napustio Crvenu zvezdu u decembru 2019. godine i ostavio je tada lepu prednost Stankoviću u odnosu na Partizan, kao što je to sada učinio i "Mister".

"Zvezdaši, mirno spavajte!", poručili su i tada i sada iz Crvene zvezde, pošto se zaista retko viđa da bivši trener pozdravi novog i poželi mu sreću u radu. 

-Hoću da se zahvalim klubu, legendama i navijačima što sam ovde. Zvezda me je pre 20 godina poslala u misiju da se vratim ovde. Stavila me je ovde umesto velikog lafa - Vladana Milojevića. Videli ste fotografiju... Nisam video nigde da trener koji odlazi dočeka trenera koji dolaze - rekao je pre dve i po godine Dejan Stanković koji je sa Crvenom zvezdom beležio velike uspehe, ali se i mnogo potrošio na Marakani. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading