ALO! I ZVEZDA VAM POKLANJAJU DRES ZA EVROPSKI MEČ
FK Crvena zvezda

Tokom narednih pet dana, naši čitaoci će imati priliku da osvoje dres Crvene zvezde u okviru nagradne igre koja je u skladu sa akcijom koju su pokrenuli navijači aktuelnog šampiona države. Sve sa ciljem da se na prvu utakmicu (3. avgust, Pjunik, 20.45) dođe u Zvezdinim dresovima.

Novo pitanje će biti postavljeno u subotu 30. jula od 11.00, a sve što treba da uradite je da tačno odgovorite. Pitanje će biti postavljeno na Alo! instagramu.

Da se akcija u potpunosti isprati i ispoštuje, poziva mladi Strahinja Eraković.

- Želimo da ovo bude avgust za pamćenje. Čeka nas mnogo izazova, što prvenstvenih, što u Evropi, ali osećamo se odlično i spremni smo za sve što nas čeka. Iako sam mlad, osećam se iskusno, dugo sam uz ekipu, svi smo uigrani i smatram da je realno da eliminišemo sve prepeke i da se "mušema" zatrese na Marakani ponovo. Ideja da na evropsku premijeru svi dođu u Zvezdinim dresovima je odlična, i nadam se da će tako navijači ispuniti tribine stadiona - istakao je mladi Eraković.

Odgovor na prošlo pitanje je Alesandro Kostakurta, a dobitnik dresa je @anchi991!

ZVEZDIN KAPITALAC Crveno-beli odbili džak para, čekaju još jaču ponudu za svoj biser

Mladi Eraković je nezamenjiv u poslednjnoj liniji Crvene zvezde, i kako često trener Stanković ističe - igrao bi i da nije bonus.

Popularni Čupa je imao prirodan put Zvezdinog deteta - od petlića do prvog tima, a slično je i kada je reč o reprezentaciji, s obzirom da je prošao sve nacionalne selekcije, te da je 2. juna upisao debi za A tim na meču sa Norveškom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading