ALO! I ZVEZDA VAM POKLANJAJU DRES ZA EVROPSKI MEČ
FK Crvena zvezda

Tim povodom vas i Кings Кangva poziva da učestvujete u nagradnoj igri, kupite ulaznicu i budete deo spektakla u meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika (3. avgust, 20.45, "Marakana").

- Nisam do sada imao priliku da igram pred punom Marakanom, ali slušam o tome svaki dan od saigrača. Jedva čekam da se to desi. Siguran sam da neću imati tremu, jer sam se već dobro uklopio u ekipu i da će me pesma sa tribina "naterati" da budem još bolji. Iskreno, svako veče gledam klipove kako Delije navijaju, ne mogu ni da zamislim kakav bi osećaj bio da postignem gol. Znam za akciju da svi navijači dođu u dresovima, sviđa mi se ideja - rekao je Кangva.

EVROPSKI PUT POČINJE 3. AVGUSTA Zvezda pušta u prodaju karte za Pjunik, na spektakl za 600 dinara 

Za Кangvu će prva Zvezdina utakmica u Evropi biti ujedno i debi kada je reč o kontinentalnim takmičenjima.

S obzirom na to da je na debiju za Crvenu zvezdu u Superligi postigao gol, ne bi bilo iznenađenje da to učini i u Evropi, pogotovo kad se uzme u obzir koliko je napadački potentan.

Šta treba da uredite da bi došli do dresa?

Novo pitanje će biti postavljeno u četvrtak 28. jula od 11.00, a sve što treba da uradite je da tačno odgovorite. Pitanje će biti postavljeno na Alo! instagramu. Kada date tačan odgovor, ulazite u uži izbor, a pobednik će biti nasumično odabran. 

Tačan odgovor na prvo pitanje bio je Slavoljub Muslin. Prvog dana Zvezdin dres odlazi u ruke Kristine Stanimirović (@kristinastanimirovic)

Srećno svima, Zvezda i Alo! su odradili svoje, sada su na potezu navijači.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading