"DELIJE" SE SPREMAJU ZA SPEKTAKL Navijači Zvezde podsećaju: 3. avgusta svi u crveno-belom dresu
FK Crvena zvezda

Navijači Crvene zvezde spremaju se za do sada neviđenu scenu na "Marakani". Najvatranije pristalice šampiona Srbije došle su na ideju da ceo stadion na Zvezdinoj evropskoj premijeri 3. avgusta bude obojen u crveno-belo.

Ovog puta plan je da svaki čovek koji dođe na stadion bude deo slike koja će obići svet, a sve što je potrebno jeste da se na utakmicu dođe u što većem broju i da se obuče dres Zvezde ili majica u crveno-beloj boji.

- Nastavili smo sa radom oko možda najvećeg poduhvata od kada je izgrađen naš stadion, pa je u Lučanima preko cele ograde stajao natpis "3.08. - svi u dresu Crvene zvezde!"

FK Crvena zvezda

 

Želimo da još jednom podsetimo Zvezdaše da se polako bliži utakmica i da bi trebalo trebamo svi da razmišljamo o ovoj temi kako bi ovo uspelo 100%.
Takođe, pozivamo sve Zvezdaše da u petak dođu na naš stadion u najvećem broju do sada, jer dolazi nam Radnik, klub za koji valjda nikome ne treba dodatni motiv i neki poziv više od dešavanja iz prošle sezone da bi došao - piše u saopštenju "delija".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading