"DELIJE" POSLALE PORUKU NAVIJAČIMA Uradimo ono što nikad nismo
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Navijačka grupa fudbalskog kluba Crvena zvezda "Delije" uputila je poziv svim navijačima da na utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona dođu u dresovima.

Didelanž je ekipa koja je bliža okršaju sa Crvenom zvezdom u odnosu na Pjunik, ali ko go to bio, prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigran na stadionu "Rajko Mitić". 

Navijači Crvene zvezde, oni najvatreniji, uputili su poziv ostatku pristalica koje planiraju da dođu na najveći srpski stadion u nadi da će svi ispoštovati plan, te na meč ući u dresu kluba.

-Želimo da obojimo stadionu crveno-belo. I to tako da svaki čovek dođe u dresu Crvene zvezde. Smatramo da bi svako ko sebe smatra zvezdašem trebalo da kod kuće ima šal, dres i barjak svog kluba. Ovo nije svakodnevica, želimo da vidimo kako stadion izgleda kada je svaki čovek obojen crveno-belo.

(UŽIVO) TRANSFERI 20. JUL Velikani hoće dete Partizana, velika "otimačina" u Italiji, Lazović na putu za Francusku

Dres je nešto osnovno, prva ljubav koja nas veže za sport i klub za koji navijamo. Bez te emocije i podloge, ne bi bilo ni nas kao navijača. Zato želimo da vidimo 50.000 zvezdaša, zaljubljenika u naš klub i fudbal. Da se vratimo svi u dečačke dane odakle je sve krenulo. Ovo je koreografija za koju će svako od nas biti odgovoran i bitan, da li će dovoljno dobro uspeti, ili neće.

Ne viđa se Marakana u ovakvom izdanju često, verovatno nikada i nije, i to bi trebalo da bude motiv više za svakog ko bude dolazio. Da dođe u dresu i bude deo nečega što će se pamtiti i prepričavati, kakav god rezultat bio. Ukoliko postoji neko ko nema dres svog kluba, zamolili bismo ga da dođe makar obučen u crvenu ili belu majicu. Ukoliko nam ovo uspe, već za sledeću evropsku utakmicu imamo novi izazov - stoji u saopštenju navijačke grupe "Delije". 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading