TERZIĆ SVE OTKRIO Zvezda od Gasproma dobija 10 miliona evra
FK Crvena zvezda

- Rekao sam da odlazim ako ne budemo šampioni i verovao sam da hoćemo i možemo. Uspeli smo i ne mogu da ne pomenem da smo odbranili duplu krunu, osvojili petu titulu zaredom i peti put zaredom smo odigrali grupnu fazu Evrope. Odigrali smo sjajnu grupnu fazu evropskih takmičenja. Posebno sam ponosan na uspehe u Evropi. U poslednje dve godine Crvena zvezda je osvojila 22 boda u grupama sa ozbiljnim timovima iz ozbiljnih liga. Najveći benefit svega toga osim radosti navijača su koficijenti koje smo ostvarili. Dugoročno za Crvenu zvezdu više ne može biti problema finansijske prirode - rekao je Terzić.

Nastavio je u istom ritmu.

-. Imamo otvoren put ka Ligi šampiona ili bar ka Ligi Evrope i nadam se da ćemo uraditi sve da iskoristimo šansu za koju smo se sami izborili. Mislim da je Crvena zvezda veoma blizu da iz godine u godinu generiše prihode od 40 do 50 miliona evra. Crvena zvezda je osposobila sebe da generiše prihode i da ulažemo sve više pre svega u igrački kadar.

VELIKI PREOKRET Ljubimac "delija" ostaje na "Marakani", ovo niko nije očekivao?

Od pozicija koje su su potrebne Zvezdi - naglašava špica, desno krilo i možda štopera.

U tome će im pomoći i novi sponzorski ugovor sa kompanijom Gasprom. Zvezda je od ruskog giganta godišnje zarađivala 4 milina evra, a sada se to povećava.

- Dobili smo ponudu od naših prijatelja iz Rusije Gaspormnjeft na produženje ugovora na dve godine. Povećanje ugovora za 20 odsto, imaćemo sada 5 miliona ugovor na dve godine. U isto vreme zakazali smo utakmicu sa Zenitom u Sočiju 3. jula. Pratimo državnu politiku Srbije i u skladu sa tim smo doneli sve ove odluke - naveo je Zvezdan Terzić.

POTPIS NA "MARAKANI" Zvezda dovela igrača iz Prve lige Srbije

Progovorio je i o Marku Marinu.

"On je već 2-3 meseca aktivno uključen u skauting i mesecima radi sa Mitrom Mrkelom. To je pravo osveženje jer smo mi morali da dignemo skauting na viši nivo. Uverili smo se ovde da mnogo dobro gleda na fudbal i da dobro procenjuje igrače. To se sklopilo sa nekim njegovim željama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading