SVE KARTE BACIO NA STO! Terzić otkrio: Ova četiri Zvezdina igrača imaju ponude!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Imamo ponude za Nikolića i Petrovića, ali nismo zadovoljni. To su ponude koje nas ne zadovoljavaju u ovom trenutku, juče je stigla ponuda i za Erakovića, koji se nametnuo kao oslonac ekipe. U finišu prvenstva je pokazao da ima karakter da igra pod pritiskom na visokom nivou, što i jeste intencija omladinske škole Crvene zvezde. Ima ponuda i za Lazetića, koji je najinteresantniji igrač, pre svega zbog godina, al to je zbog onoga što sam već rekao o evropsom tržištu - rekao je Terzić za TV "Arena sport".

KAKVA VEST ZA "DELIJE"! Sprema se rekonstrukcija "Marakane", Zvezda u stadion ulaže 55 miliona evra!

Nastavio je u istom ritmu.

"Ima Zvezda boljih igrača od njega, al nema mlađih. Ne govorim nikad o imenima klubova, ali najzainteresovaniji su klubovi iz Italije.

KAPITEN OSTAJE U ZVEZDI?Terzić još jednom o Borjanu i Stankoviću, spreman je da uradi sve!

Osvrnuo se i na Rodićev status.

- Rodić je najduže od svih nosilaca ovde. On je od početka tu i razumem da je došlo do zasićenja, da želi da ode u inostranstvo, da negde drugde završi karijeru da bi sebi i porodici obezbedio egzistenciju. Ipak, mi ćemo učiniti sve što je do nas da ga zadržimo. Levog beka nije lako naći, vidimo da i reprezentacija kuburi sa bekovima. Nije lako naći igrača na toj poziciji, pogotovo što smo limitirani sa četiri stranca na terenu. Ja se nadam da ćemo se dogovoriti sa Rodićem i da će ostati, ali ukoliko ne uspemo, želim mu svu sreću, zadužio je klub i naći ćemo adekvatnu zamenu - objasnio je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading