ZVEZDAN TERZIĆ PRESEKAO Gotovo je sa društvenim mrežama
FK Crvena zvezda

Prethodnih dana "gorele" su društvene mreže, na njima je buknuo rat čelnika Zvezde i golmana Milana Borjana, ali i članova njegove porodice.

Čini se da je to poslednji put da će se tako voditi "obračuni" u crveno-belom taboru.

- Ozbiljan smo klub i ako igrači imaju pretenzije da budu ozbiljni i profesionalni, ne može se komunicirati preko društvenih mreža. To je neprofesionalno. Borjan je kapiten ekipe, lider svlačionice, igrač koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi i ja bih voleo da Borjan završi karijeru u Crvenoj zvezdi. Sa svoje pozicije, učiniću sve da on karijeru završi u Zvezdi. Da li će to učiniti ili ne, da li će produžiti ugovor... On ima još godinu i po dana ugovora - naveo je prvi čovek crveno-belih Zvezdan Terzić za "Informer".

U narednom periodu ponašanje igrača na društvenim mrežama biće dodatno praćeno. Spreman je i klupski akt koji će regulisati šta se sme, a šta ne.

- Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora, koja će regulisati ponašanje igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading