SJAJNA VEST SA "MARAKANE" Zvezda rešila dug, plaćeno 600.000 Italijanima!
FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda rešio je jedan od najvećih problema. Na račun Fioretine uplaćeno je nešto manje od 600.000 evra (596.797).

GDE JE NESTAO ZVEZDIN "NOVI ŽIGIĆ"? Tukao se sa saigračima, na "Marakani" postao veliki promašaj, pa potpisao za Njukasl! (FOTO)

Početkom 2021. godine je na FIFA sudu doneta odluka da Crvena zvezda mora da isplati pomenuti iznos Fiorentini za transfer Alekse Terzića.

Zvezda je tada od Italijana tražila da novac ne uplaćuju na klupski račun, već na račun jedne nemačke banke, što i nije toliko redak slučaj u svetu fudbala.

SJAJNA VEST SA

EPA-EFE/FRANCO DEBERNARDI

 

Fiorentina je prvu ratu uplatila po dogovoru, a kod druge je nastala zbrka i pare su se pojavile na računu Crvene zvezde.

Na "Marakani" su odmah reagovali, pa je dogovoreno da Fiorentina uplati isti iznos (596.767,95 evra) i na račun pomenute nemačke banke, što se 8. maja 2020. godine i dogodilo. Šest dana posle toga je potpisan i ugovor po kome Zvezda treba da vrati Fiorentini tu sumu u naredna četiri i po meseca, uz šest odsto kamate i penale od 20 odsto ukoliko do uplate ne dođe.

Taj dogovor nije bio ispoštovan, pa je Fiorentina reagovala, da bi se sada sve rešilo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading