DA SE POKAŽEMO U BOLJEM SVETLU! Košarkaši Crvene zvezde jasni pred važan meč u Evroligi!
Vladimir Marković

Zvezda u petak od 19 sati gostuje Zenitu u Sankt Peterburgu u 13. kolu Evrolige.

"Ne želimo da obećamo pobedu, ali želimo da se pokažemo u boljem svetlu nego što je to bilo u prethodne tri utakmice, da konačno pokažemo naše pravo izdanje i da se na taj način suprostavimo jednoj sjajnoj ekipi, da li će to biti dovoljno videćemo. Želja nam je da se pokažemo u boljem svetlu", rekao je Mitrović novinarima pred put u Rusiju.

RUSI OPČINJENI ZVEZDINOM LEPOTICOM! Rival crveno-belih poslao poruku srpskom klubu, a za sve je kriva ONA! (FOTO)


"To je ekipa koja je izuzetno popunjena na svim pozicijama, njihova najveća snaga možda leži u bekovima koji su nam dobro poznati. Džordan Lojd, Bili Beron, igrači koji imaju mnogo poena u rukama. Treba će nam timska igra i timska odbrana, kako bismo im se suprostavili", zaključio je Mitrović.

Lazić se nada da će ekipa odigrati bolje nego u prethodnim mečevima.

NIJE SE SNAŠAO U ZVEZDI, A SADA IGRA ZA AMERIČKI "DRIM TIM"! Za najjaču reprezentaciju na planeti nastupa čovek koga "delije" ne pamte po dobrom!

"Biće izuzetno teško, pre svega što idemo u goste jednoj sjajnoj i iskusnoj ekipi, a njihovii dosadašnji rezultati pokazuju u kakvoj su formi. Očekujem zaista tešku utakmicu, ali siguran sam da ćemo mi u odnosu na prethodni meč dati sve od sebe da ispravimo greške da i se što bolje pokažemo u Rusiji. Ako budemo u prilici za pobedom, daćemo sve od sebe da bismo došli do trijumfa", rekao je Lazić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading