ZNAM ŠTA NAS ČEKA NA "MARAKANI"! Strateg danskog tima pred meč sa Crvenom zvezdom:  Nema druge opcije, moramo da pobedimo!
EPA/HUGO DELGADO

- Nema druge opcije, moramo da pobedimo. Pred nama je ključan meč u borbi za nastavak takmičenja. To znači da moramo da napadnemo, ali i da budemo pametni - rekao je Bo Henriksen.

Henriksen tvrdi da je njegova ekipa bila bolja  u Danskoj na prvom meču (1:1).

- Imamo osećaj da smo zaslužili više iz prve utakmice posle dobrog nastupa kod kuće. Ovde dolazimo puni poštovanja za Crvenu zvezdu. Znamo da ima dobar tim, prvi u grupi, sa puno iskusnih igrača. U situaciji smo u kojoj nam je potrebna pobeda - rekao je Bo.

ZNAM ŠTA NAS ČEKA NA

EPA/ Henning Bagger

 

 

Dodao je da če učiniti sve što je u njihovoj moći da da dođu do trijumfa.

- Naravno da ćemo učiniti sve što je u našoj moći. Svaki susret je posebna priča i nadam se da ćemo biti u poziciji da stvorimo prednost i pokažemo da smo bolji tim - rekao je on.

Trener Mitjilanda zna kakva atmosfera u Beogradu čeka njegovu ekipe, te dodaje da ga to raduje.

- Zbog takvih stvarih se fudbal i igra. Zadovoljstvo je doći u sredinu u kojoj su ljudi strastveni i vole da izraze svoja osećanja u divljoj atmosferi. To daje dodatnu energiju i našim igračima i pomaže im da se prilagode i napreduju - zaključio je trener danskog tima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading