ZVEZDA OZBILJNO OSLABLJENA PUTUJE U DANSKU! Katai i Pavkov ne igraju protiv Midtjilanda!
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde ovog četvrtka od 18 časova i 45 minuta gostuju Midtjilandu u Danskoj u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Crveno-beli će, ipak, biti prilično oslabljeni na drugom gostovanju ove jeseni jer će biti lišeni pomoći Aleksandra Kataija i Milana Pavkova. Ovu vest potvrdio je i trener Dejan Stanković.

- Opet se susrećemo sa ozbiljnim kadrovskim problemima, jer smo bez Pavkova, Kataija, Živkovića, Dioni ima samo jedan trening i putovaće... I ti momci koji izađu na teren, rekao sam da nećemo tražiti izgovore, jer i ti momci imaju iskustva u takmičarskim utakmicama - rekao je Stanković i posebno objasnio odsustvo Kataija:

-  Svi znamo da je imao koronu, ne oporavljaju se svi isto od korone. Kad je neko sto odsto spreman za fizički napor posle korone? Samim tim što nam je zdravlje igrača na prvom mestu, dosta analiza i kontrola radimo, on trenutno ne može da odgovori sto odsto zahtevima zbog oporavka od korone. Ne želimo da rizikujemo ni najmanje, on će ostati u Beogradu sa Živkovićem i on ima sličan problem, brzo se zamara, pokušavamo postepeno da ih vratimo da budu potpuno spremni. Ne želimo da rizikujemo. Uz njih će ostati i Velja Nikolić, koji je dobio jak udarac. Dioni će ići, ali ponavljam, ima samo jedan trening - zaključio je trener Zvezde na konferenciji.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading