NA OBOSTRANU RADOST Patrijarh Porfirije ugostio KK Crvenu zvezdu
KK Crvena zvezda

Tom prilikom Patrijarh Porfirije je, koji je samim ovim činom i pozivom učinio izuzetnu čast KK i KKŽ Crvena zvezda i svim ljudima koji rade u klubu ili se bore za njegove boje na terenu, blagoslovio kompletnu delegaciju našeg kluba i uputio reči ohrabrenja, ljubavi  i podrške, ali i izrazio želju za dobro zdravlje, pred velike izazove i utakmice koje košarkašice i košarkaše očekuje na terenima ove sezone i u njihovim karijerama, koje su mnogima od njih u obe selekcije, obogaćene i nastupima za reprezentaciju Srbije.

Osim zvaničnog dela, Patrijarh je u opuštenom razgovoru preko sat vremena proveo u druženju, slikanju i pojedinačnim razgovorima sa igračima i stručnim štabom i menadžmentom kluba, i učinio posetu nezaboravnom za sve crveno-bele koji su došli u Patrijaršiju.

NA OBOSTRANU RADOST Patrijarh Porfirije ugostio KK Crvenu zvezdu

KK Crvena zvezda

 

Ispred KK Crvena zvezda patrijarhu Porfiriju, kapiten KK Crvena zvezda mts Branko Lazić poklonio je uramljeni dres KK Crvena zvezda koji će krasiti neki od kutaka Patrijaršije u kojima boravi Patrijarh, dok je kapiten ženske ekipe Nevena Naumčev uručila Patrijarhu Porfiriju loptu sa potpisima svih košarkašica. Klub je uputio i zvaničan poziv Patrijarhu, koji i sam nikad nije krio da je Zvezdaš i veliki ljubitelj sporta i košarke, da bude gost KK Crvena zvezda u sezoni koja je upravo počela.

Osim velike galerije slika, KK Crvena zvezda će tokom srede objaviti i bogat video materijal o poseti takmičarskih timova i delegacije kluba, koji su svi zajedno doživeli izuzetnu čast ovom posetom i susretom sa Patrijarhom Porfirijem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading