ZVEZDA NA NOVOM POČETKU! Radonjić iskreno o povredama, Vajtu i mogućoj zameni!
Alo/M.J.

Trener Zvezde Dejan Radonjić bio je iskren.

- Ja bih prvo rekao da smo od samoga starta imali određene probleme što se tiče tih povreda koje su se desile ranije. Nadali smo se da će to brzo da prođe i očekivali da ćemo imati mogućnost da možemo te pripreme da uradimo kako smo želli, To je koliko toliko bilo moguće do turnira u Minhenu, kad su se ti problemi pre turnira povećali, što nas je navelo na razmišlanje da bi odlazak u Grrčku doneo mnogo problema koji su i sada jako veliki za nas. Trudimo se da funkcionišemo i da prevazišđemo situaciju - rekao je Radonjić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Čekamo da povratkom igrača pokušamo da uradimo nešto do početka prvenstva i Evrolige i da budemo spremni za te prve izazove. Definitivno da nećemo biti kompletni u prvom meču protiv Splita. Tačnije, bićemo bez dosta igrača. Nadam se da to neće da se oseti u rezultatskom smislu.

POSLE JEZIVE POVREDE! Evo kako izgleda Eron Vajt, nije problem samo ruka! (VIDEO)

Erona Vajta čeka duža pauza.

- Kao što znate Vajt je duža pauza, za ostale igrače je vrlo senzitivno reći ko će koliko biti odsutan. Ono što mogu da kažem je da ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji.

Radonjić se osvrnuo i na moguću zamenu.

- Situacija je kao što sam rekao teška i svi smo svesni toga. Što se tiče toga, analiziramo situaciju i probaćemo da nađemo najbolja moguća rešenja, videćemo šta će da bude. U ovom trenutku smatram da je apsolutno bitno da procenimo koliko se oporavljaju. Jer nije samo Aron koji je minimum tri meseca van terena po rečima doktora, ali da vidimo i za ostale igrače da li je to 10 ili 15 igrača van terena.

Iskusni stručnjak zna koliko igrača je potrebno za sezonu.

- Što se tiče broja igrača, ako se gleda iz perspektive ovoga što se nama desilo, mnogo igrača nam treba. Ali ne dešava se često ovakva situacija. Svakako se trudimo da imamo dovoljno igrača da možemo da iznesemo sezonu - otkrio je Radonjić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading