MMA INSTITUT PRIKAZUJE Životna priča Marine Spasić - Zvezdine zvezde iz oktagona
MMA Crvena zvezda

 

Harizmatična Marina Spasić (28), nova je Zvezdina zvezda na MMA sceni, a mnogi predviđaju - prva naša dama u najjačoj UFC konkurenciji.

- Moj cilj je UFC i verujem da ću uspeti u tome - kao iz topa će ova lepotica koja bije ko muškarac.

Na putu do Las Vegasa, gde je i sedište Ultimat Fighting Championship-a, Marina u opremi sa Zvezdinim grbom uz čaroban osmeh redom obara protivnice. Poslednja je Marininu snagu u zemunskom "Pinkiju" osetila Slovakinja Elima Tauber.

Ova izuzetno interesantna devojka je u sve gledanijem podkastu "MMA Institut" (u gostima kod Limpa, Rođe i Gagija), otkrila niz zanimljivosti iz života.

MMA INSTITUT PRIKAZUJE Životna priča Marine Spasić - Zvezdine zvezde iz oktagona

Foto: ALO/Nenad Vujanović

 

- Sa sedam godina sam počela da treniram atletiku u Novom Beogradu. Skoro čitavu deceniju sam trčala preko prepona i bacala disk. U srednjoj školi sam se prebacila na džiudžicu pa na kik-boks, a onda sam toliko zavolela MMA da sada po ceo dan, između treninga i borbi, gledam Fight chanel.

Marina i dalje uspeva da ostane svestrana na visokom, profi nivou, i posebno se zahvaljuje svojim trenerima.

- Rvanje i parter radim sa Limpom, sa Matejom džiudžicu, a sa Nidžom u Sinđeliću radim kikboks. Mislim da mi sad i rvanje baš leži.

U kik-boksu je odradila 22 profi meča, uz skor: 16 pobeda i šest poraza.

- U Sen Tropeu sam na Fight night-u radila mečeve i pred holivudskim glumcima, borila sam se i u Kini, to internacionalno iskustvo mi znači i sad u MMA - kaže.

Otkriva da se roditelji nikad nisu složili s pričom o kik-boksu, ali da im je MMA prihvatljiv.

- Sada me podržavaju, a svojevremeno sam morala od užine da odvajam po 100 dinara kako bih platila članarinu. Koristila sam klupske rukavice. Boravkom u Holandiji na pripremama sam shvatila da je MMA sport za mene i idem do kraja - odlučna je naša sportska junakinja.

I, ovo je samo deo njenog gostovanja u podkastu MMA Institut. Svim ljubiteljima MMA, borilačkih veština uopšte, preporučujemo jednu od najzanimljivijih emisija na youtube.

Adriana Lima je pokrenula


U kik-boksu je ostvarila vrhunske rezultate, a objašnjava kako je ušla u taj sport.

- Imala sam 17 godina kada sam u novinama pročitala naslov: "Adriana Lima trenira kik-boks i izgleda nikad bolje!". Rekoh, hajde da budem i ja mačka! A pogledajte, na kraju sam završila u oktagonu - uz osmeh će Marina.

Limp: Maki je Zvezdina princeza!

- Ako iko od naših dama može da dođe do UFC-a, onda je to naša Maki. Tehnički izuzetno napreduje. Ona je projektovana za udarača, ali sad treba što više da ide na rvačka i džiudžicu takmičenja. Svi u klubu imamo beskrajno poverenje u nju, ona je Zvezdina princeza - rekao je u podkastu "MMA Institut" Marinin trener i iskusni 33-godišnji MMA ratnik Crvene zvezde Slobodan Maksimović Limp.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading