PRIJEM ZA BRONZANE SA EP U SOFIJI Dragana i Marko ponos Sombora i Subotice!
BSS

Dragana Jovanović iz BK Sombor i Marko Pižurica iz BK Spartak, vratili su se sa sa bronzanim medaljama. I Dragana i Marko imali su po dve pobede u Sofiji.
U Somboru, gradonačelnik Antonio Ratković i većnica za sport i omladinu Antonia Nađ Kosanović napravili su prijem za Draganu i njenog trenera Stojana Kneževića Stoleta. 

- Još jednom hvala gradu i Bokserskom  savezu Srbije na podršci. Mi ćemo se potruditi da u budućnosti beležimo još bolje rezultate. Iza nas je sjajan početak godine. Nedavno je Omer Ametović doneo bronzu sa Evropskog prvenstva za mlade seniore a prošle nedelje Dragana je istu medalju uzela u Sofiji. A između njih naš član Jovan Nikolić bio je sjajan na tradicionalnom turniru Beogradski pobednik i proglašen je za najboljeg - istakao je Knežević.

PRIJEM ZA BRONZANE SA EP U SOFIJI Dragana i Marko ponos Sombora i Subotice!

BSS

 

Na velikom uspehu Pižurica je danas lično čestitao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, koji je poručio da su sportisti najbolji ambasadori svojih gradova i naše zemlje, a da će Grad Subotica učiniti sve da stvori što bolje uslove za rad talentovanih sportista.

- Ovo je prva medalja u omladinskoj selekciji Bokserskog kluba Spartak, koji ima dugu i bogatu  tradiciju. Marko je krenuo putem naših bokserskih legendi Pavla Šovljanskog i Dragana Vujkovića – istakao je gradonačelnik Bakić. - Ovo treba da bude motiv i drugim članovima bokserskog kluba, kojih ima oko 50, da se potrude i da streme ka nacionalnom dresu i osvajanju medalja za našu državu. Grad će sa Gradskim sportskim savezom i BK Spartak učiniti sve da naš mladi Marko što više razvije svoj ogromni talenat, napravi što bolju karijeru i da ga još mnogo puta dočekujemo i budemo ponosni na njegove uspehe.

Uz Marka su bili i njegov trener Tomislav Antelj, i predsednik kluba Mirko Antelj. Na oba prijema je prisustvovao i sportski direktor Bokserskog saveza Srbije, Mane Marčeta, koji se čelnim ljudima ova dva srpska grada zahvalio na podršci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading