ONE SU BUDUĆNOST Srcem do medalje
Foto: Alo.rs

Kristina, Nikolina, Jelena, Dunja i Anastasija... deca su uzrasta od 15 do 18 godina koja su izašle na megdan najboljim džudiskinjama Srbije i osvajačicama olimpijskih svetskih i evropskih medalja na ekipnom prvenstvu Srbije 2021.  za žene! One su uspele da se popnu na presto, osvanjem bronzane medalje.

Te devojke su svojim borbama pokazale da će Srbija itekako moći da računa na njih u narednom peridu. Deca  su branila boje svoga kluba “Partizana“. One su ostavile srce na tatamiju, dokazujući da je za uspeh potrebna samo volja, koje one imaju na pretek.

ONE SU BUDUĆNOST Srcem do medalje

Foto: Alo.rs

 

Tim pod rukovodstvom trenera Stevana Stojanovića podigao je celu salu  „SC Šumice“ na noge, gde se održavalo takmičenje. A ovacije su bile usmerene upravo ka ovoj deci. U jednom trenutku na tatami je izašla i Maša Stojanović, trener devojčica, i to posle više godina gde je prekrasnim iponom dodatno podgreajala ionako već uzvrelu atmosferu. Nažalost deci i timu Stojanovića nedostajalo je malo sportske sreće i nepristrasnosti da se domognu srebrne medalje, ali su zato dobili jedan od najvećih aplauza u znak priznanja za njihov uspeh i požrtvovanost.

ONE SU BUDUĆNOST Srcem do medalje

Foto: Alo.rs

 

San te dece, koja su izbrala sport i obrazovanje, a ne ulicu, je da na jednim od predstojećim olimpijskim takmičenjima brane boje Srbije. One se nisu žalile na povrede i nepravde, već su popout svetskih šampiona stisle zube i pokazale šta znači drugarstvo, tim i posvećenost sportu.

-  Uspeh devojaka je uspeh celog tima i onih članova koji nisu izašli na takmičenje. To je svima jasno kao dan. Pokazali smo da imamo šampionski tim i da tek predstoje uspesi kako kod nas, a tako i na svetskim  borilištima  - rekao je trener kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading