Ljubav, čežnja
Profimedia
Ljubav, čežnja
Ilustracija, Foto: Profimedia

"Tata bi mi poludeo kada bi saznao, ali jednostavno ne mogu da prestanem da mislim na njegovu devojku. Imam 18 godina, tata ima 48, a njegova devojka ima samo 30... Oni su se smuvali kada sam ja imao 16 godina. Oduvek mi je bila privlačna i pokušavao sam da flertujem s njom, a i ona sa mnom. Ponekad bi se odjednom pojavila gola ispred mene i uz izvinjenje da je posle tuširanja zaboravila da obuče bade mantil, otrčala u njihovu spavaću sobu”, navodi mladić.

U pismu koje je poslao britanskom tabloidu “San” on dalje navodi svoje životne probleme. Pismo je naravno poslao “Dragoj Didri”, čuvenoj kolumnistkinji koja već 30 godina savetuje i daje ljubavne savete čitaocima “Sana”.

“Od pre tri meseca sam u vezi s jednom devojkom. Ona ima 17 godina i mislim da sam zaljubljen. Ali tatina devojka je pre neki dan dok smo doručkovali pitala da mi pokaže kako se stavlja kondom. Zagrcnuo sam se i skoro udavio...”, nastavio je tinejdžer da iznosi svoj problem:

“Rekla mi je da odem na sprat. Skinuo sam se rekla mi je šta da radim. Još pamtim dodir njenih ruku i na kraju smo vodili ljubav. Rekla mi je da sam veliki i da bi želela da to ponovimo. I ja bih to hteo, ali se plašim da bi me cura ostavila ako sazna. Mislio sam i da je pitam da li bi htela u trojku, možda bi nešto naučila jer nije baš iskusna. A možda bi pomislila da sam kreten ili bi raskinula ako bi pomislila da sam čudak. Ako tata sazna, raskinuće sa svojom devojkom, a mene će zamrzeti. Volim svoju devojku, ali ne mogu da prestanem da mislim na očevu. Šta da radim?”, pita na kraju mladić.

Didri mu je odgovorila da je njegova čežnja prirodna, pogotovo zato što mu se očeva devojka nabacivala...

“Tvoj odnos s ocem nikada ne bi bio isti, čak i kada bi pokušao da ti oprosti. A nemoj ni odbacivati vezu sa svojom devojkom. Veza s tatinom devojkom nikada ne bi funkcionirala. Reci joj da si odlučio da podvučeš crtu i da ona mora da se posveti vezi s tvojim ocem, a da ti nameravaš da budeš sa svojom devojkom. Neka ona svoja prva seksualna iskustva stekne s tobom”, napisala je Didri.

Šta dodati, zaista problem...