Spasioci GSSS nose staricu na nosilima kroz smetove
GSSS
Spasioci GSSS nose staricu na nosilima kroz smetove

GSSS

Spasioci GSSS nose staricu na nosilima kroz smetove, Foto: GSSS

Poziv spasiocima GSSS iz stanice Vladičin Han upućen je u nedelju 8. januara iz opštinskog kriznog štaba u Vladičinom Hanu jer je bilo potrebno transportovati staricu iz sela Rdova, zbog lošeg zdravstvenog stanja i snežnih vremenskih uslova.

- Ekipa spasilaca je prvo stigla do mesta na kojem je bio moguć pristup kolima, gde se susrela sa predstavnikom opštine od kojeg je dobila informacije da se verovatno radi o pucanju čira na želucu. Spasioci su odmah obavestili ekipu Hitne pomoći i nastavili da se probijaju kroz snežne smetove do kuće unesrećene. Spasioci GSSS-a su, po dolasku, utoplili unesrećenu R.F. ćebadima i astro folijom, nakon čega su je bezbedno transportovali terenskim nosilima do puta gde je čekala ekipa Hitne pomoći - saopšteno je iz GSSS.

Komentari (4)

Sve najbolje

09.01.2017 04:58

Svaka čast spasioci, živi i zdravi bili!

Драгомир

09.01.2017 07:40

Да је било памети особље са хеликоптером би очас завршио посао око помоћи старици!САМО КАЖИ - ДОЛЕЋЕМО!Чим се набаве парадни МИГ29 ваљад ће после бити новаца и за корисне ЦИВИЛНЕ хеликоптере за хитну помоћ.Па аутобуси!Па возови ... Само да некоме не падне на памет да се купе војне речне подморнице?Него,има ли тога да се купи?

brat ljubo duhovnik

09.01.2017 13:44

pa to im i posao na kraju krajeva...

istina

09.01.2017 18:39

Spasioci koji nose staricu ,aman ljudi jeste li culi za akiju transportni camac koji se koristi u ovakvim slucajevima,em je sigurniji ,em ne treba toliki broj ljudi,ustvari koga briga za to,vazno je da su uradili posao ,a to dto od spasioca nemaju ni S koga briga,vazno je da je zena spasena a kako i na koji nacin najmanje je bitno