Na meti moćnika: Soraja Vučelić
Rajko Ristić
Na meti moćnika: Soraja Vučelić

Rajko Ristić

Na meti moćnika: Soraja Vučelić, Foto: Rajko Ristić

Revoltiran što je otkrila ko stoji iza napada na nju, on joj poručuje da će učiniti sve da ona više ne bude među živima i da će mu u tome pomoći prijatelji iz vlasti.

Iako Vučilićeva nije otkrila ime moćnika koji je proganja zato što mu se dopala, on se očigledno prepoznao u intervjuu koji je dala za naš list i naoštrio je kandže kako bi je sprečio da progovori.

 

- Uništiću ti život. Zažalićeš što si mi ovo uradila. Sve sam učinio da budemo zajedno, a ti mi ni u jednom momentu nisi rekla da voliš drugoga - ovim rečima je počeo napad našoj redakciji poznati muškarac, dok je Soraja pokušavala da mu objasni da mu je uvek davala do znanja da ne gaji emocije prema njemu, što ga je razjarilo.

Pretnje putem Vibera dobijala čitav dan

Alo!

Pretnje putem Vibera dobijala čitav dan, Foto: Alo!

- Mnogo ti sebi daješ za pravo. Odlično znaš da ako pozovem samo jednu osobu od stotine onih koje znam iz vlasti da ćeš završiti tako da niko neće znati gde se nalaziš i šta se desilo sa tobom. Znaš koliko sam moćan. Igraš se životom - nastavio je da preti političar, dok je Soraja pokušavala da spusti loptu.

- Sve ovo radim jer želim da ti napakostim zbog toga što si me izdala. Uzela si novac i pobegla sa drugim - tvrdi moćnik, a onda joj poručuje:

- Postaviću te tamo gde ti je mesto. Nećeš biti živa. To ti obećavam! Takve kao ti završavaju na onom svetu. Želim da te uništim i to ću učiniti. Neću birati način, samo da ne postojiš - pretnje su bile sve žešće u nastavku dopisivanja do kojeg smo uspeli da dođemo.
Ova rečenica razbesnela je Soraju, koja je do tada pokušavala da mu objasni njihov odnos, pa je planula.

- Ponašaš se kao kukavica, a mene ne možeš da uništiš jer ne postoji ništa u životu da sam uradila čega bih se stidela ili zbog čega bih trebalo da se plašim. Tvoje ime u novinama možda niko nije smeo da objavi, ali nemoj da misliš da možeš nekome da uništavaš život plaćajući tvoje moćnike da nalaze način da me likvidiraju - odbrusila je starleta, a ovaj njen stav još više je povredio sujetu muškarca.

Prepiska koja može da ima fatalan ishod

Alo!

Prepiska koja može da ima fatalan ishod, Foto: Alo!

- E, sada ćeš da vidiš šta će da ti se desi. Pogrešila si i sada ćeš da snosiš posledice. Nije mi žao da sve pare ovog sveta potrošim na tvoje uništenje. Prevarila si se. Mogla si da imaš sve, a sada si od mene napravila najgoreg neprijatelja. Gotova si, devojčice! Sada zamisli da ti neko unakazi to lepo lice. Više neće biti smisla da postojiš - poslednje je u nizu poruka koje je Soraja dobila.

Kako se starleta trenutno nalazi u Palma de Majorki, nismo uspeli da je kontaktiramo. Ona je za naš list nedavno priznala da je pretnje dotičnog predala policiji.

Komentari (13)

ASKA I VUK

12.09.2016 07:20

Aha,uvek je u pitanju ili politicar ili njegova zena!Putem SMS-a! A doticne su uvek u Palma de Majorci!Sledeca molim!

aca

12.09.2016 07:58

Politicaru probisvet si pravi

dragan

12.09.2016 08:40

Ista sad?privodjenje za pretnje smrcu,pisanje prijave,i sud,ili nikom nista kao i uvek u srbiji.

saw

12.09.2016 08:59

povraticu

nedjo

12.09.2016 09:16

jadan je taj koji se bavi ovom protuvom

Andja

12.09.2016 11:13

@nedjo - Nije u pitanju kakva je ona , kakva god da je ne sme da joj preti smrcu ..a ni on nje bolji ,, moz' misliti ima prijatelje na vlasti pa moze da se bahati ..Dno , dna..

Snejsy

12.09.2016 11:03

.....eee pa drugarica bi da se je....e ,a da joj ne udje....

Milan

12.09.2016 11:30

Polusvet..

Ivana

12.09.2016 11:42

"Nisam ti uzela, sam si mi dao". Pitam se da li je moguće da postoje devojke koje uzimaju sve što im neko daje. Kao , naivna je, pa ne znam šta on zauzvrat očekuje.

milan

12.09.2016 12:22

sve što se dešava kod nas je jedan veliki rilijati u kome svi učestvujemo ko može on odlazi iz ove nedovršene zemje

Ispravka

12.09.2016 13:04

Nije u pitanju moćni, već noćni političar.

Ja

12.09.2016 17:28

A i Vi,novinari,"zaronite" malo ispod onog," sto pliva po povrsini"! Udjite u Domove za nezbrinutu i decu bez roditelja,Svratista i druge ustanove,koje opstaju od anonimnih donacija! Pokrenite narod ka necem bitnom i zivotnom! Nemojte prepisivati vec vidjeni shit,jer uvek ce biti " budala i rata"! Dajte prostor inteligenciji,uspesnim mladim ljudima! Da postoji red,ne bi bilo ovakvih " redova"! Uostalom,ovo je za nadlezne organe,zar ne? Zato placamo porez,neka rade svoj posao!

jasstaaa

12.09.2016 21:45

Phahahaha, ova Soraja odavno ima sindrom psihopate, prema ovome screen shotovi su sa NJEGOVOG naloga, znaci ona se dopisivala sa svojim novinarcicem u redakciji ALO-a i on je screen shotovao i kao i uvek za odredjenu sumu novca pise o njoj. A ona na Majorci, odakle joj stampano izdanje alo-a koje je uslikala i okacila s Majorke??? E jadni ste!