Soraja i Simon
Predrag Dedijer
Soraja i Simon

Predrag Dedijer

Soraja i Simon, Foto: Predrag Dedijer

Sada je ovaj dvojac prvi put uhvaćen u zajedničkom noćnom provodu.

 

Naš paparaco uslikao je Simona i Soraju u subotu uveče na nastupu folk zvezde Seke Aleksić u jednom beogradskom klubu u više nego prisnom odnosu.

Dok je Dabovićeva, pretpostavljamo, sedela kod kuće, njen dragi se u noćnom klubu nije odvajao od starlete sa kojom ga dovode u vezu.

Soraja i Simon

Predrag Dedijer

Soraja i Simon, Foto: Predrag Dedijer

Vučelićeva je, kao i uvek, bila maksimalno doterana i izazovna, pa bivši hrvatski rukometaš nije skidao pogled sa nje i malo-malo joj je nešto šaputao na uvo, a i ona njemu. Njegovu pažnju najviše su privukle Sorajine gole grudi ispod bele majice na bretele, ali ne samo njemu nego i ostalim muškarcima u njenoj bliziini, pa ih je stalno odmeravao.

Da im prija što su zajedno pokazivali su osmesi na njihovim licima, a Soraja i Simon su toliko bili usredsređeni jedno na drugo da je mogla i bomba da padne pored njih, ne bi okom trepnuli. Malo je reći da su ljudi u njihovoj blizini bili zabezeknuti kada su videli ovo dvoje u zajedničkom izlasku, budući da je Milica nedavno negirala da se njen dečko druži sa Sorajom i da izlaze zajedno u provod.

Soraja i Simon

Predrag Dedijer

Soraja i Simon, Foto: Predrag Dedijer

Inače, Dabovićeva je i sama rešila da reaguje na tračeve da se starleta uplela u njenu vezu sa zgodnim biznismenom, te se oglasila na svom Tviter profilu.

- Zamislite moje sreće. Simon me zamenio Sorajom. Srećno mu - napisala je nedavno Dabovićeva, nakon čega je ovaj status obrisala.

Kada smo pozvali Simona da bismo saznali kako se proveo sa Sorajom, rekao nam je:

- Soraja i ja smo prijatelji već pet godina, nas niko nije mogao da vidi da razmenjujemo nežnost. Zvali ste i Milicu i napravili ste mi problem. Ona se sad mnogo naljutila. Ja sam je zvao milijardu puta da izađe sa mnom i mojim drugarima, ali ona ne voli to. Desilo se da je naš sto bio pored Sorajinog stola, ona je bila sa svojim, ja sa svojim društvom, i ništa se nije desilo. Nije istina da nisam spavao kod kuće. Milica i ja živimo zajedno, ali imamo dva stana, ja sam spavao u drugom stanu. Ja sad idem u Francusku, ovo je kriminal šta mi radite - kroz smeh je rekao Simon.

Milica: Raskinuću sa Simonom!

Kada smo pozvali Dabovićevu za komentar na naše paparaco fotografije, ona je bilo prilično smirena i hladnokrvna. Što bi rekao naš narod - pet para nije dala za to što joj se dečko provodio sa devojkom sa kojom ga povezuju već neko vreme.

- Nemam nikakav komentar. Da li nešto ima među njima pitajte njega. Ne zanima me. U našem odnosu nema nikakvih problema. Ako on ima nešto sa njom, to je njegova odluka, zar ne? Ja svoje donosim sama, a da li ću ostati sa njim, to će opet biti moja odluka. Završiće se među nama onako kako će se završiti - rekla nam je Milica, a zatim nas je ponovo pozvala i dodala:

- Nisam znala da je bio na Sekinom nastupu sa Sorajom. Trebalo je da me pozovete te noći da dođem i tad biste imali prave ekskluzivne fotografije, rešili bismo sve na licu mesta. Nisam se čula sa njim povodom tih fotografija, ne zanima me. Već je nastao problem zbog moje izjave da bi spao s konja na magarca kada bi bio sa Sorajom. Mi smo se tada posvađali, pa je verovatno otišao u klub da joj se izvinjava. Drago mi je što se to desilo, sad lakše mogu da donesem odluku da prekinem vezu. Veza nam jeste idealna, ali ne volim kada me neko laže. Soraja je ipak ispala bolja riba, pošto je nju izveo u klub, a ne mene. Uspela je u svojoj nameri. On nije spavao sinoć kod kuće i nije mi se javio.

 

Komentari (11)

Ana

20.02.2017 07:17

Da nisu ovi crnogorci u Beogradu,ne znam sta bi imali da pisete po novinama.

JA

20.02.2017 08:36

@Ana - On je Hrvat,one Crnogorke.

Ovo je Srbija

20.02.2017 12:12

@Ana - Ako je Hrvat,on je kap u moru u odnosu na Crnogorskom "elitom"u Srbiji i Beogradu... Jer ako nije Soraja i Milica,tu su Mimo Karadzic,Goga Sekulic,Boban Rajovic,Aco Pejovic,Andrija Milosevic,Marko Crnogorac,Mladen Vuletic, Andjela...i jos ni broja se ne zna koliko su na budzetu Srbije.

jelena

20.02.2017 07:32

Boze blagi kako zena moze sebe da unakazi?Soraja izgleda kao da je neko naduvao koliko se doradila.Uzassss

Radovan

20.02.2017 09:14

Pa nismo znali da je Hrvat...Sad će tek da ga bijemo ...Došo ujko Sa velikim U ovde da se kur...i e pa neće da mogne..biće po tamburi...

SS

20.02.2017 10:03

Zalosno je sto jedna vrsna sportistkinja spade na nivo Soraje i njoj slicnih. Ne razlikuju se sem po boji kose. Dno dna. Za Milicu Dabovic sledece generacije ce znati samo po pisanju o skandalima, prizemnim izjavama. Njenim roditeljima nije lako. Sin u zatvoru, ona starleta, druga cerka u vezi sa covekom koji joj moze biti otac....Jadno.

mici

20.02.2017 10:32

Kazete izazovna?Uzas nasta zena lici!!!Kome ova napumpana plastikara moze biti privlacna???

Hanibal

20.02.2017 10:37

Džiberska posla. Treba ih ignorisati. Pogledajte samo na šta liče, Isuse... Ignorisati polusvet!

Jana

20.02.2017 11:43

Ova zena je bukvalno stukla svoju gornju polovinu nosa.Zaista izgleda kao da je neko maljem opalio po sred face i ulubio je,a usta se spljeskala!Una je urnebesna!

Marko85

21.02.2017 03:26

Kako je ruzna majko mila! Nije ni cudo sto ju je Neimar iznajmio jednom i kad je video kako uzivo izgleda, nikad vise nije trazio njene usluge! Prrvarile coveka fotosopirane slike sa instagrama. Ovaj gremlin ni ne zasluzuje lepoticu kao sto je Daboviceva.

Gala

21.02.2017 11:07

@Marko85 - Soraja je neko ko me ne interesuje ali ne mogu da kazem da lepo ne izgleda,jeste izoperisana od glave do pete ali realno napravila je ribu od sebe.