Soraja
Zoran Lončarević

 

Kako se za Soraju vezuje seksepil, ova atraktivna dama je bez dlake na jeziku odgovarala na provokativna pitanja, a čitaocima „Alo!” je poželela mnogo seksa u godini koja je pred nama.

- I muškarcima i ženama poručujem da se u narednoj godini vole i da vode ljubav. Da rade na sebi u svakom mogućem smislu kako bi sebi i dragim ljudima obezbedili lepšu budućnost, sva lepota je u uzimanju i davanju, sve ostalo već svi znamo. Naravno, poručujem im da čitaju „Alo!”. Srećna vam Nova godina i Božić.

Koliko puta si imala seks u 2016. godini?

- O takvoj vrsti intime je suludo pričati, ono što se dešava između partnera i mene ne volim da delim sa ostalima, ali svakako je bolje voditi ljubav nego rat.

SorajaSoraja, Foto: Zoran Lončarević

Da li se plašiš Deda Mraza?

- Deda Mraza bih se plašila samo kad bi mi došao praznih ruku, ali s obzirom na to da sam ja dobra devojcica, nema razloga za strah. Ne znam ko se plaši poklona.

Da li planiraš da osnuješ porodicu u 2017. godini?

- Ja ništa ne planiram. Kad se desi, uživaću u tome, ali jednostavno smatram da treba da poradim na nekim bitnim poljima u svom životu koja su mi prioritet. Kad budem smatrala da sam maksimalno ostvarena na svim poljima, sigurna sam da ću se prepustiti tom uživanju.

Soraja

Zoran Lončarević

Soraja, Foto: Zoran Lončarević

Kada si prvi put imala seks?

- Važno je da sam bila dovoljno zrela i punoletna, nisam žurila kao sve moje drugarice iz škole. Bilo nas je samo dve koje smo se, da kažem, čuvale za pravog. Ta moja romansa je trajala četiri godine.

Da li su te muvale žene i da li si imala iskustva sa njima?

- Da, što je i normalno da me muvaju, volim lezbejke i baš imam mnogo drugarica koje vole pripadnice istog pola, ali ja volim muškarce. Ljude privlači svašta nešto da probaju, što je sasvim okej, i nije mi ništa tu šokantno. Pa 21. vek je, ljudi putuju na Mesec i zašto bi nam seksualno opredeljenje bila tabu tema godinama.

Da li ti je lepota u životu više odmogla ili pomogla?

- Nažalost, lepota više odmaže nego što pomaže, okolinu nesvesno napraviš zavidnom, sujetnom, čak i opsesivnom do te mere da te mrze što postojiš i izgledaš lepo, a ako si pritom još i uspešna, to je borba sa vetrenjačama. Na svakom koraku je mnogo ljubomornih i manje uspešnih žena koje žele da te blate lažima i spletkarenjem, želeći da ukaljaju reputaciju i imidž. Postoji i probem sa muškarcima jer nema ništa gore od povređene sujete kada shvate da te ne mogu imati. Svakako, bolje biti lep, pa makar me i skupo koštalo u životu.

Komentari (3)

nedjo

02.01.2017 01:24

blago onom koji je ucio neku skolu ,da bi nakon svega pricao sa ovom sljamarom

Haralampije

02.01.2017 05:40

Da,ali ona nije lepa!

XXL

02.01.2017 08:39

Uh, prosto je neprijatno gledati u delove tela gde se 'ocrtavaju' implantanti u stražnjici.