Sonja Vuksanović
Rajko Ristić
Sonja Vuksanović

Rajko Ristić

Sonja Vuksanović, Foto: Rajko Ristić

Čini se da je Sonja Višnjić, bivša supruga popularnih folkera, uspela da prevaziđe bračne brodolome te je sve češće počela da uživa u devojačkom životu.

Naime, kako tvrdi izvor dnevnog lista Alo! koji se zatekao na licu mesta, Sonja se na otvaranju jednog prestoničkog restorana družila sa Milošem Marovićem, sinom crnogorskog političara Svetozara Marovića, a kako tvrdi naš izvor, par je u jednom trenutku i napustio u restoran u isto vreme.

Sonja Vuksanović i Miloš Marović

Privatna arhiva

Sonja Vuksanović i Miloš Marović, Foto: Privatna arhiva

- Sonja je u društvu prijateljica stigla na otvaranje ekskluzivnog restorana u Tošinom bunaru, na koje je ubrzo došao i Miloš Marović, sin nekadašnjeg predsednika državne zajednice Srbije i Crne Gore. Čim je stigla u restoran, prijateljicama je rekla da neće moći dugo da se zadržava zbog obaveza koje je očekuju narednog dana, a plan joj je bio samo da se pojavi na otvaranju i ispoštuje vlasnika restorana. Međutim, u trenutku kada se Miloš pojavio na vratima restorana, situacija se značajno promenila - započinje priču za „Alo!“ izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Miloš Marović

Vijesti/ Savo Prelević

Miloš Marović, Foto: Vijesti/ Savo Prelević

- Odmah joj se popravilo raspoloženje, a budući da se Miloš i Sonja dugo poznaju, srdačno su se pozdravili, ali je svako seo sa svojim društvom za odvojene stolove. Gosti restorana su bili iznenađeni činjenicom da se Sonja i Miloš uopšte poznaju. Svi koji su se te noći zatekli u restoranu mogli su da vide da je Sonja presrećna što vidi Miloša, a ni on nije krio svoje oduševljenje - kaže naš izvor i dodaje da je Sonja bila odlično raspoložena.

Miloš odslužio kaznu zbog malverzacija!

Sin nekadašnjeg crnogorskog političara osuđen je krajem prošlog jula u Crnoj Gori na godinu dana zatvora zbog učešća u malverzacijama prilikom preprodaje opštinskog zemljišta u mestu Prijevor iznad Jaza. Marović je potpisao sporazum o priznanju krivice, a tužilaštvo je prihvatilo njegovu ponudu da bude osuđen na zatvorsku kaznu od godinu i da državi plati novčani iznos od 380.000 evra. Krajem 2016. godine Miloš je dobio srpsko državljanstvo, a kaznu je odslužio u kućnom pritvoru.  

- Celo veče se osmehivala i ćaskala sa prijateljicama, a u nekom trenutku je počela i da đuska, ali telefon nije ispuštala iz ruku. Konstantno je kucala poruke, ne skidajući osmeh s lica, a u trenutku kada je proslava došla do vrhunca, svi su primetili da Sonja više nije bila u restoranu. Nakon nekoliko minuta ni Miloš više nije sedeo sa svojim društvom, a onda su usledili komentari prisutnih, da su njih dvoje očigledno zajedno napustili restoran - kaže naš izvor i otkriva:

- Tek nakon izvesnog vremena u restoran se najpre vratila Sonja, a odmah za njom je u razmaku od pet minuta stigao i Miloš. U jednom trenutku Sonja se čak pridružila Maroviću za njegov sto. Može biti da je slučajnost to što su izašli i vratili se u isto vreme, a mogli su se čuti i komentari prisutnih, da među njima postoji nešto više od prijateljstva - kazao je naš izvor na kraju.

Sa druge strane, Sonja je potvrdila za „Alo!“ da je napustila restorana u nekom trenutku i objasnila je zbog čega.

- Godinama poznajem Miloša i mogu reći da nam je on porodični prijatelj. Miloš je bio sa suprugom na otvaranju, a nas nekoliko je sedelo za istim stolom. Tačno je da sam u jednom trenutku izašla i da me nije bilo nekih pet do deset minuta, jer sam otišla do kuće da uzmem punjač. Sama sam otišla, a sama sam se i vratila - rekla nam je Sonja, a fotografija do koje je "Alo!" došao svedoči i da je Miloševa supruga bila sa njima.

Komentari (4)

sale

08.02.2018 09:59

Njegov otac je priznao Kosovo uprkos protivljenju Srbije a mi njegovom sinu za nagradu dajemo drzavljanstvo e moja Srbijo ponosa ti i principa nemas .

Nebojsa

08.02.2018 10:37

@sale - A ti mrzis srbe sa Kosova a pravis se da ti je stalo do Kosova

koka

08.02.2018 10:50

Pa zar ,mu otac nije u apsu, a vazno, da je crveni torbuljak stavila na sto, da se vidi, primitivno i bez kulture i ponasanja

Marko

08.02.2018 12:14

sto bi ovi iz redakcije napisali kao u zadruzi biće sexa do zore.