Novica i Dijana
Alo!
Novica i Dijana

Alo!

Novica i Dijana , Foto: Alo!

Kako saznaje naš list iz vrha SPS-a, mnogo je nezadovoljnih funkcionera u stranci nakon tuče dve funkcionerke, a odmah je nastala prava podela na one koji su uz Vukomanovićevu i one koji podržavaju Ivanu Petrović.

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Novica Tončev samo je jedan od funkcionera stranke koji je nakon tuče, kako ih u stranci zovu „Dačićevih mezimica“, Dijane Vukomanović i članice GO Ivane Petrović, osuo paljbu po njima, poručivši im da „više rade kako bi Ivici Dačiću donele glasove, a ne da se tuku“.

Tončev je čak izjavio da bi Vukomanovićeva i Petrovićeva više pomogle Ivici Dačiću i SPS-u kada bi se pojavile na provokativnim, ljubavnim plakatima nego tučom.

- Ja ću finansirati provokativne bilborde i plakate. To bi bio najbolji dokaz ljubavi prema Dačiću i stranci - rekao je Novica Tončev i dodao da bi bio oduševljen da vidi Vukomanovićevu i Petrovićevu u lezbo akciji.

Na sve ovo odgovorila je i potpredsednica SPS-a Dijana Vukomanović, koja svom kolegi poručuje da se „za razliku od njega ona bavi ozbiljnim stvarima“, a ne glupostima i „rijaliti politikom“.

- Meni tu ništa nije smešno. Zaista nemam nikakav komentar na ove reči. Ja nastavljam da se bavim ozbiljnim temama, za razliku od mog uvaženog partijskog druga Novice Tončeva - kratko nam je poručila Vukomanovićeva i dodala da onaj ko ne veruje da ona ozbiljno radi za dobrobit stranke može svaki dan u to da se uveri u centrali SPS-a u Beogradu.

Članica GO SPS-a Ivana Petrović nije želela da komentariše izjave i ideje Novice Tončeva, a ranije je za „Alo!“ svima poručila da se „za sebe bori sama, kako zna i ume“.

Komentari (4)

Сава Прокоповић из Ритопека

25.06.2016 20:28

Ми подржавамо захтев Тончева да се Ивана и Дијана сликају за порнографске филмове и часописе. Ивана је риба и по, а и Дијана може да прође са шминком и фотошопом. Нама је драго да имамо политичку странку са јавно декларисаним п. и л. Још им само Бојко Педнатко фали и да бал буде комплетан. Они су јуче марширали српским престоним градом Београдом, а на челу је био/била мајор Српске војске друг или другарица Хелена. И СПС свакојаке ликове за трку има.

Janko

25.06.2016 20:49

Samo napred sps. Ako je ovo tačno znači da su u pravu bili oni koji su tražili da se vaša stranka kao ratna bude lustrirama i zabranjens

katastrofa i raspad sistema

25.06.2016 21:15

toncev - dno!

momazver

27.06.2016 07:34

Provetravaju se.Zimi zima u leti ti vruće.