Upomoć, hoće da me ubiju: Obradović
Tanjug
Upomoć, hoće da me ubiju: Obradović

Tanjug

Upomoć, hoće da me ubiju: Obradović, Foto: Tanjug

Naime, svađa dvojice političara počela je na prekjučerašnjoj sednici Skupštine grada Čačka, kada je Parezanović fizički zapretio Obradoviću rečima: ”Naći ćemo mi način da te se rešimo”.

- Ovo možemo razumeti jedino kao pretnju fizičkom likvidacijom i pozivamo nadležne državne organe da ispitaju Marka Parezanovića i otkriju kakve su mu namere posle ove pretnje - poručili su iz Obradovićeve stranke.

Obradović smatra da je najvažnije to što je sam Parezanović priznao da mu je pretio.
- Istina, on tvrdi da se to odnosilo na neke lokalne skupštinske teme, a ne na fizičku likvidaciju, no... Tu su nadležni državni organi da procene šta je u pitanju - kaže Obradović za „Alo!”.

Kako napominje, SNS mora da smogne snage da čuje drugačije, opoziciono mišljenje.
S druge strane, Parezanović poručuje da „danas više niko ne veruje Obradovićevim lažima, koje permanentno plasira u javnost”.
- To što priča je veoma teatralno, on glumi. Tačno je da sam mu rekao da ćemo naći način da rešimo opstrukciju parlamenta i divljaštvo koje primenjuje godinama, a razume se da smo mislili u demokratskim okvirima, no, on to zloupotrebljava u političke svrhe - objašnjava Parezanović za „Alo!”.

Kako još kaže, „taj isti Obradović je pre nekoliko dana na gradskom trgu uvredljivo dobacivao predsedniku Skupštine i pretio mu ratom”.

- To je već treći put da Dveri prete SNS-u ratom. Njima je samo rat u glavi, jer samo u atmosferi nestabilnosti i sukoba mogu politički da profitiraju - istakao je Parezanović.
Prema njegovim rečima, radi se o političkoj kalkulaciji.

Marko Parezanović

RAS

Marko Parezanović, Foto: RAS

 

Parezanović: On voli samo pare

- Postavlja se pitanje da li Obradović udvaranjem gradonačelniku šalje ljubavne poruke nekom drugom. Dobro je poznato da on voli samo novac, a teško ćemo poverovati da su identične izjave pojedinih privrednika i Obradovića slučajnost - rekao je Parezanović.

Komentari (3)

Pop zmijalko

15.09.2016 10:36

Ako vas dvoica treba da odlucuju o svim kulturnim,inekulturnim zbivanjima u Cacku "Ja predlazem ono ko mi nekad na pesnice "glavu u glavu jedan na jedan"na trgu uCacku JA placam VOLA ,a muziku ce narod da obezbedi,jer kako se ponasate i uimekoga, nece me iznenaditi parada buljosevika sledece godine u Cacku .Onako usput znam gde si nabavio odelo.

momazver

16.09.2016 10:14

@Pop zmijalko - Ma baš me briga šta lupetaju.Obojica.Ali ne mogu se oteti utisku kako je neko iz inostranstva našao komadić hartije u Srbiji,,slabijeg kvaliteta, izrezao je,uobičio makazama u ljudsku figuru, premazao lakom,poprskao učvršćivačem,namirisao koje kakvim mirisom i uvalio Srbima, JEDNE NOĆI u politiku.Ovo je izistinski zemlja čuda.

Драгомир

15.09.2016 16:35

Дај,бре,да се мало уозбиљите?Није српски претити ,,има да те нема,,!Да се одговара к'о за човека!Наш је обичај јасан и гласан ... Немо' да ти ја сестру ... Стрине ти га ... Мајке ти га ... То је наше обележје!А најгоре је рећи ... Не смем ни да напишем! ... Ал' да пробам! ... ДАБОГДА ТИ СЕ СТРУЈОМЕР НОНЕ СТОПЕ ОКРЕТАО! ДАБОГДА ТИ СЕ ТЕЛЕВИЗОР УКВАРИО! ... Ууууууу,ово не покушавајте код куће?ПС.Ел знате како ћемо да морамо пцовати ако уђемо у Евро зезанцију? ... Наставак у следећем броју!