Aleksandar Vučić
Profimedia
Aleksandar Vučić

Profimedia

Aleksandar Vučić , Foto: Profimedia

Oni kažu da taj skup pokazuje da svi oni zajedno nemaju baš ništa da ponude građanima Srbije, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što predstavlja prosperitet i razvoj Srbije.

Srpska napredna stranka uložiće još više napora da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku i stabilnu državu, u koju će dolaziti strani investitori i u kojoj će se otvarati nova radna mesta, navodi se u saopštenju.

"Nastavićemo da se borimo za državu u kojoj će mladi ostajati, a ne bežati iz zemlje, kao što je ranije bio slučaj, zbog korumpiranih političara, koji ni danas ne znaju ništa osim da lažu i mitinguju", dodaju iz SNS.

Komentari (4)

Lola

25.05.2016 21:28

Ja nisam ni Pajtićevac, ni Vukadinovićevac, a nisam ni Vučićevac, ali 25 aprila je suspendovan Ustav i sebi su neki pojedinci u fantomkama dozvolili da hapse, legitimišu i ruše, a da oni koji su plaćeni da štite građane ne čine ništa, čak na neki način i štite takav kriminal ! Treba pohapsiti izvršioce ovih nedela, kao i njihove nalogodavce, a ostavke da daju načelnik i ministar policije ! Jasno je kako se to radi po zakionu i smatram da zaštitnik građana treba još agresivnije da nastupa !

sole

26.05.2016 02:27

krsenje vazeceg ustava postojece drzave.

XXL

26.05.2016 10:12

Da nije malo ta "reakcija SNS"-a spinovanje - ISTINE?

s.milutinovic

26.05.2016 13:17

SNS, zašto nam vređate inteligenciju? Da li možda treba da podržimo nezakonito delovanje? Gospodo iz SNS-a, Vučić nije Sunce oko koga se vrti Srbija. Iritirate takvim stavom. Jako,jako bahato i sumnjivo. Da je rušio neko van SNS-a, već bi ga našli i stavili na stub srama. Pametnima je jasno. A Vama?