Jovićevića prijavila bivša devojka
Alo!
Jovićevića prijavila bivša devojka

Alo!

Jovićevića prijavila bivša devojka, Foto: Alo!

Jovićević je otkriven nakon što ga je prijavila njegova bivša devojka sa Vračara kojoj je godinu dana pretio da će pustiti njihov snimak u javnost ukoliko ga bude odbila za seks. Policija veruje da je na isti način primoravao i druge devojke, čije su porno-snimke inspektori našli u njegovom stanu.

- Nesrećna devojka posle godinu dana zlostavljanja više nije imala snage da izdrži fizičko, ali i psihičko maltretiranje. Ona je nakon psihijatrijske pomoći smogla snage i agoniju koju je trpela prekinula odlaskom u policiju - kaže izvor „Alo!” i dodaje da je žrtva do detalja ispričala kako je upoznala napasnika i kako joj se od jedne avanture život pretvorio u pakao. Rekla je da se sa Jovićevićem upoznala u kafiću i da se predstavio kao menadžer. Počeli su da se zabavljaju, a kada mu je jednog dana saopštila da ga ostavlja, za nju je počeo pravi košmar.

- Jovićević je pozvao žrtvu u stan pod izgovorom da želi da razgovaraju, ali joj je tada pustio snimak njihovog seksa, koji je tajno snimio i zapretio joj da će ga objavititi na internetu i još ga poslati njenim roditeljima ukoliko ne pristane da ispunjava njegove želje. Tražio je da mu bude na raspolaganju svakog puta kada on to poželi, ali i druge stvari, do toga kako da se obuče kada dolazi kod njega. Trpela je i fizičko i psihičko iživljavanje, te je počela da ide na psihoterapiju - objašnjava naš sagovornik.

Policija je pretresom Jovićevićevog stana pronašla snimke te devojke, ali ne samo njene! Zbog toga MUP apeluje na sve eventualne Jovićevićeve žrtve da se jave na brojeve telefona: 011/279-7623 i 011/279-7543.

Bludnik

Jovićeviću je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako nezvanično saznajemo, on je poznat policiji, a u zatvoru je već proveo godinu dana zbog bludnih radnji.

Komentari (5)

Štetač

10.11.2016 17:35

Niti je on nevin niti je ona za žaljenje...posledice seksualne revolucije...

verica

11.11.2016 13:09

@Štetač - da ne snimio on i tvoju zenu budalo jedna sto pises glupost sram te bilo

Štetač

11.11.2016 19:41

@Štetač - Verica@ Tražila je avanturu avanturu je i dobila, pa ako je već seksualna revolucija i nema stida i srama, pa šta ima veze da to njena deca znaju da je mama bila sa drugim čikama pre tate, jednom kada se granica morala probije nema više barijera, mene je i sram zbog njega i nje a gde je vaša sramota koju krijete pred vašom decom i suprugom?

majo

11.11.2016 07:10

Covek definitivno bez uputa kod Laze Lazarevica...

mima

11.11.2016 09:31

sta je tim zenama,sta je na ovoj faci moglo da im se dopadne,osim da im se ucinilo da ima puno para,ako je tako, uopste ih nezalim!