Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock

Par koji se upoznao tokom seksa u troje putuje svetom nakon što su se prilično obogatili prodavajući snimke seksa za četir evra!

Kim (23) i Paulo (28) upoznali su se kada ih je koleginica pozvala kod sebe, a na kraju su svo troje završili u krevetu. Kim, koja je radila kao prevodilac i Paulo koji je radio kao grafički dizajner, kažu da su istog trena osetili povezanost i zajedničku ljubav prema egzibicionističkom seksu, pogotovo na otvorenom, kao i strast prema putovanjima.

 

El Beso, Joan #Fontcuberta ? . . #love #couple #traveler #barcelona

A post shared by MySweetApple (@mysweetapplelive) on Nov 18, 2017 at 8:49am PST

Od samog početka veze snimaju seks, a jedne noći su odlučili i da objave te snimke. Nakon velikog uspeha, poželeli su da se probiju u svetu amaterske pornoindustrije. Dali su otkaze i otvorili firmu kako bi ostvarili svoje snove – da snimaju porniće i putuju!

Osim što svoj minuli rad šeruju na Tviteru i Instagramu, otvorili su i stranicu My sweet Apple na kojoj prodaju snimke i ostale artikle. Najjeftiniji su četiri evra, a što je video strastveniji to je i skuplji.

U početku nisu želeli da otkriju prijateljima šta rade, ali jednog jutra Kim je dobila poruku od svoje najbolje prijateljice u kojoj je pisala samo jedna reč: “Znamo”.

“Izbezumili smo se i užasnuli pa smo seli u autobus i otišli na plažu na Tenerifima. Sedeli smo i celo popodne pili pivo uz more. Tada nam je sinulo. Zašto bi nas brinulo to što svi znaju da živimo život o kojem smo oduvek maštali. Sada stvarno svi znaju i nisu iznenađeni”, kaže Kim.

 

Tent up, pants down! ? #camping #digitalnomad #tent #WeFuckEverywhere #tenerife

A post shared by MySweetApple (@mysweetapplelive) on Jul 26, 2017 at 10:18am PDT

Do sada su posetili Španiju, Francusku, Poljsku, Rumuniju, Grčku i Crnu Goru, trenutno se seksaju u Argenitni, a svoju ljubav su dobro unovčili!