Sneg u Beogradu
Tanjug/Oksana Toskić 7.1.
Sneg u Beogradu

Milan ilić

Ilustracija, Foto: Milan ilić

- Oko 11. novembra stiže nam prodor hladnijeg vazduha sa severa Evrope što će dovesti do snega na brdsko-planinskim predelima, a to će postati i uslov da kiša u pojedinim gradovima pređe u sneg, dok postoji mala verovatnoća da će pasti i u Beogradu, gde temperatura neće biti u minusu. Snežnih padavina neće biti u većim količinama i neće trajati duže od dva dana. Nakon toga očekuje nas porast temperatura koje će biti vrlo promenljive do kraja novembra - istakao je za “Alo!” meteorolog Đorđe Đurić iz Weather2Umbrella.

Od sutra ćemo ponovo uživati u suncu i maksimalnoj temperaturi od 12 stepeni Celzijusovih, dok se u petak očekuje 18 stepeni. U nedelju ćemo možda imati poslednji letnji dan jer se prognozira da će biti čak 22 stepena. U ponedeljak i utorak biće delimično suvo vreme, a od srede se očekuju veće količine padavina i pad temperatura, pa i pomenuti sneg od sledećeg petka. Ceo novembar imaće puno temperaturnih oscilacija i kišnih perioda.

Komentari (1)

Kvazimodo Sorabius

03.11.2016 18:57

NJIMA ni tacno vreme nije tacno! Daju prognoze na citanje a spikeri ne pogledaju kroz prozor. Ovaj i sledeca dva vikenda, tj u sledecih 18-20 dana, imacemo prolecne temperature. Sneg i hladnocu ce nam uzeti Hrvati, kazu kako ih sleduje, bar to, u EU!