Akt o razrešenju
Alo.rs
Dobrivoje Bojanić

Slobodan Pajić

Dobrivoje Bojanić, Foto: Slobodan Pajić

On je sa te funkcije razrešen samo dan pošto je “Alo!” prvi objavio da se taj doktor visoko kotira u organima upravljanja u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako navodi naš izvor iz te ustanove, on je izabran na to mesto u januaru 2014. dok je ministarka zdravlja bila prof. dr Slavica Đukić Dejanović. Prema istim informacijama, njega je predložio stručni savet bolnice za člana UO i to je usvojeno tada u Ministarstvu zdrvalja.

Akt o razrešenju

Alo.rs

Akt o razrešenju, Foto: Alo.rs

U tom Ministarstvu su potvrdili saznanja “Alo!” da dr Bojanić nije više član UO lozničke bolnice.

- Dobili smo 18. novembra odluku stručnog saveta OB u Loznici da su razrešili dr Bojanića sa mesta člana UO. Ona je kod nas tog dana aminovana i zavedena pod istim datumom. Dakle, od tada dr Bojanić nije više član UO lozničke bolnice. Procedura je takva da ne može niko, bez odluke tog stručnog saveta, da dr Bojanića liši funkcije u tom telu. Zato je sve toliko trajalo - kaže izvor “Alo!” iz Ministarstva zdravlja.

Podsetimo, “Alo!” je prvi objavio da je dr Bojanić, bez obzira na to što je osumnjičen za nesavesno lečenje malog radenka i tužbe Ministartva zdravlja, sedeo u Upravnom odboru lozničke bolnice. Tada su u toj zdravstvenoj ustanovi tvrdili da su pokrenuli proceduru da dr Bojanić ne bude više član tog organa.

Komentari (2)

dasa

24.11.2016 16:18

Oduzeti mu licencu doživotno i neka ide u zatvor ako se utvrdi da je kriv.A ko da utvrdi kad svi lekari brane ovakve neznalice, kad su i oni isti jer i njima se isto dešava zbog neznanja i površnosti u radu.

Antonije

25.11.2016 11:09

U sto su ga kaznili!!!!Sprdnja...bas su ga kaznili.Kako vas bre nije sramota.Bando razbojnicka u belim mantilima.