Kija i Sloba
Screenshoot Youtube
Kija i Sloba

Screenshoot Youtube

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Ovaj dan bio je povod da se u "Zadruzi" organizuje "igra suđenje". Kristina je tužila svog muža jer joj nije uputio niti jednu lepu reču danas. Reč je prvo dobila Kija, a ona je govorila o svojoj vezi i svom braku sa Slobom.

- Mi smo svaki 6. februar proslavljali, trudili smo je da za taj datum budem zajedno. Normalno, sada je gotovo i nećemo slaviti ni on ni ja. Pogotovo ne ja, pošto je on ovde sa svojom devojkom. Ma koliko god to čudno zvučalo, mi smo još uvek zvanično u braku… S obzirom da je u pitanju godišnjica zabavljanja (a ne godišnjica braka), mi smo sa zabavljanjem završili. Slobi ne zameram ništa, on se ponaša kako se ponaša. Mi ne slavimo to, i ne očekujem da mi kaže lepo - rekla je Kristina.

Na pitanje kada bi eventualno stigla torta u čast njihove godišnjica, Kristina je rekla da ne bi imala ništa protiv.

- Pošto je početak nečeg lepo, nije bi problem da proslavim. Ne zameram ništa Slobodanu… - rekla je Kija. Posle toga Sloba je dobio reč. Pevač je rekao da nema ništa protiv ako bi stigla neka hrana za njihovu godišnjicu. Kako je naveo, ne bi prisusustvovao slavlju.

Sloba Radanović

Printscreen

Sloba Radanović, Foto: Printscreen

- Kajem se što nisam izgovorio neku lepu reč - rekao je Sloba i dodao da mu nije žao što je ostavio Kiju. Saška Karan je pitala Kiju i Slobu da li bi išli u restoran, kada bi ih produkcija pustilu da obežele ovu godišnjicu zabavljanjanja.

- Imam neke obaveze. Imam nastup… Ne mogu… - rekao je Sloba i stavio do znanja svima da bi odbio Kiju. Dodao je da  Luna nije razlog što ne bi išao. Zadrugari su ga nagovorali da ipak ide, ali se Sloba nije dao.

S druge strane, Kija je rekla da bi otišla u neki restoran, pošto voli da ide u restorane. Luni nije bilo svejedno dok je slušala ovaj razgovor.

Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

 

Komentari (16)

Bata

06.02.2018 19:09

To bi bilo oprostajna vecera.

život

06.02.2018 19:42

Meni iskreno 2 I 2 nisu 4 tu nešto ne štima, mislim da je Miki u pravu oko Kije kockar, ali ni Sloba nije naivan

komentator Miile

06.02.2018 19:53

ja reko mojoj ženi da su se ovo dvoje pomirili,izljubili i idu u restoran na večeru....žena počela da plače od sreće!!! Moram sad da bježim iz kuće!

Zena

06.02.2018 23:24

@komentator Miile - Ti i tvoja zena da otvorite flasu vina i nazdravite. Kod vas je sve bas kako treba. Ziveli!

Stela Matić

06.02.2018 23:59

@komentator Miile - Vaša mašta radi svašta. Od tog nema ništa. Sloba je njoj daout kartu i dobroe prošla štau je sve radila .Nikada više neće biti sa njom.Ona je daleka prošlost u njegovom životu.On ludo voli Lunu , više od svog života.Nikada je neće ispustiti ruku.Oni su zaista iskren, otvoren i lep par.Sloba je vrh. Pošten i čestit mladić. Manipulatorka ima svoje "akcije" na mnogim poljima i neka tako nastavi. Luna i SLoba do pobede. Sada će da stigne i Jelena Golubović, kraljica rijalitija .

vesna

06.02.2018 20:15

ko pita Lunu!

Za

07.02.2018 03:15

@vesna - Mensistu .. Pa Kija ga je do te " estrade" i dovela .. da je do njega on se ne bi pomerio iz kreveta . labilna licnost bez ambicija .. eto cak i u ovom rijalitiju mora Luna da ga jase jer izgleda nije spreman ni za " akciju".. mamin sincic .. razmazenko .. drugo .. da je posten sacekao bi da rascisti i stavi tacku na predhodnu vezu pre nego sto pocne novu .. ovako je samo pokazao da ne poseduje ni " P" od postenja ..

Marko

06.02.2018 20:23

Ne ide mi u glavu sta se ovoj lepoj, sposobnoj, inteligentnoj i pametnoj zeni, Kiji, svidelo u ovome sisatom trunti.

MJ

06.02.2018 22:23

@Marko - Bila mlada i zaljujena. Da joj je ova pamet sada ne bi ga ni pogledala.

Diana Tomic

07.02.2018 00:07

@Marko - Vodi jejkod tebe kući, da ti ulepša život.Manipulatorka na kvadrat je dolijala. Sve je pokazala.Bolje da nije ulazila, ovako stigla je do dna. Slobina jedina velika ljubav je Luna.Rekao je da to št ooseća prema njoj nikada nije osećao prema nikome. Luna ga obožava, on je njen čovek. Manipulatorka nit je lepa, ni inteligentna, već je lažov i veliki folirant.Prevariti ljubavnika Andiju sa novim rijaliti ljubanvikom Filipom, je katastrofa. Gde joj je ponos i dostojanstvo.

Mensista

07.02.2018 01:49

@Marko - Marko , svideo joj se zato sto ce preko njega upoznati estradu, sto je on masina za pravljenje novca, sto je dobrocudan a ona moze da ga mota oko prsta. Ni sanjala nije da ON moze da joj se otrgne sa lanca i da ne moze vise da ga kontrolise ( sama je sebe nazvala " kontrola " kada mu je kontrolisala telefon). Kija je uzas od zene !

experiment gladnih

06.02.2018 20:34

samo hrana u glavi braleeeee......:(

Iskreno

06.02.2018 21:44

Zamisli da je rekao da se kaje pa Zluna bi plakala i histerisala narednih 10 dana minimum.

Miona Dakić

07.02.2018 00:19

@Iskreno - Sloba nikada to ne b irekao jer je iskren,otvoren i govori iz srca koje je čestito i čisto. On voli Lunu, samim tim zašto bi slavio nešto što je odavno prošlo.To bi bila čista glupost. Ne želi da se niko igra sa njegovim osećanjima i velikoj ljubavi prema Luni. Bivša je letela i uvek sletala, gde njoj odgovara.Sem toga, oni nisu ni imali ni brak ni vezu, već su bili cimeri u zajedničkom stanu Venčani list od 5 meseci je ništav pred Zakonom. Sloba je kultura mladić a ona je lažima pokala svoju

MJ

06.02.2018 22:21

Sloba bolje da bude sam nego sa onom što joj opada kosa.

Zasavje

07.02.2018 07:27

KIJA PESMA ZA TEBE: Jedina si koja slavi rodzendana dva, prvi kad te majka rodilaaaaa,drugi kad si se balvana oslobodilaaaaaaaaaa....