Sloba Radanović
Printscreen
Luna i Sloba

Youtube printscreen

Uživaju mesecima u ljubavi - Luna i Sloba, Foto: Youtube printscreen

Ljubavna saga u rijalitiju "Zadruga" između Slobe Radanovića, Lune Đogani i Kije Kockar traje već mesecima. Sloba i Luna četiri meseca uživaju u ljubavi, a njihova veza je postala turbulentna ulaskom Kije u Belu kuću.

Iako su mnogi sumnjali da Sloba nije siguran u svoja osećanja prema Luni, on je sinoć razvejao sve sumnje.

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja gledalaca, a jedno od njih je bilo upravo za Slobu. Pitali su ga da li smatra da je njegova veza za blogerkom bolja, nego njegov brak sa Kijom, a on je odgovorio bez razmišljanja: "Da!".

Nakon njegove izjave u kući je zavladao muk, a kako je Luna reagovala pogledajte u snimku koji sledi.

 

 

Komentari (16)

Ns

09.01.2018 06:10

Molim vas objavite cije sin ovaj Sloba pundravac i za koga radi kad svaki dan pisete o njemu.Pa koliko to kosta?

dusica

09.01.2018 10:03

@Ns - Nije vazno ciji je sin.Treba pisati o njemu ,neka drugi vide kako se u stvarnom zivotu kotiraju takve ,,muskarcine,,tj.primitivci.On je jadan umislio da je zvezda,frajer ....Da je njegova zakonita supruga najgora na svetu,to se tako ne radi.Za sve postoji nacin.Ne shvata da ovde samo dodaje kilometrazu doticnoj.

Neko

09.01.2018 10:13

@Ns - Ako niste znali ciji je i sta je on? Za vase dobro bolje da neznate ,jer mi prebacimo kanal kad je on na kameri. Toliko o njemu!!!

MILE

09.01.2018 11:14

@Ns - Mladić je vrh.Pošten,iskren,otvoren, a čovek iznad svega.Ekstra pevač koji je talenaima da peva irazbija, inače PINKOV:a zvezda. Čoek koji uživa poštovanje iugledsredine u kojoj je odrastao. On je oseban. Urijalitiju je našao ženu svog života Lunu, koju voli više od sebe,kkao i ona njega.jednostno njima se desila velika osećanja koja se nisu mogla kontrolisati. Oni ostaju zaauek zajedno. zaista zaslužuju jedno drugo. Živela ljubav.Puna podrška, do pobede.

pančevac

09.01.2018 11:52

Imao je zakonitu suprugu pet meseci na papiru, a pre toga dve godine /uključujući i period od 5 meseci/nikakav kontakt nisu imaliŽiveli su kao cimeri u zajedničkom stanu,koji je on iznajmio.Nije dozvoljavala da je dotakneNašao ženu svog života, prelepu Lunu .Rodila se velika ljubav, koju niko nikada neće rasturiti.Ostaje sa njom zauvek.Sada bivša zigrava venčanu suprugu,pljuje ga, vredja po zadruzii,izigrava poredjenu ženu kako bi osvojila nagradu.Ona je ta koja je njega izdalaOna je krivac

roki

09.01.2018 18:55

@pančevac - @stela, @duška, @miona, @pančevac šta ima Anabela? kako si? još si samo zaboravila za zlo od svoje kćerke napišeš "kraljica ljubavi". Ženo zabavi se porodicom. Kija je za vas svijet izmislila. Ili skokni malo u selo kod Goražda odakle si došla, relaksiraj se.Svi ti više prepoznaju stil pisanja, nepismenost i opšte rasulo. Smiri se ženo malo.

MIONA

09.01.2018 11:53

Njihov brak je odavno pukao.Mrtvo slobo na papiru, te se i ne može tumačiti kao prevara. Svako je živeo svoj život.Sloba je inteligentan,te neće dozvoliti sebi "iznošenje prljavog veša" za medije, jer je javna ličnost, a veliki je džentlmen.Luna je predivna devojka, koja zna da voli i poštuje druge. Posebna je. Jednostvno, oni su se našli.Njihova ljubav je jaka i nikakvav pritisak neće je poljuljati..Luna je prava DAMA,jer ne možeš postati ako nisi, niti prestati ako jesi.

Pesadinac

09.01.2018 20:01

@MIONA - Anabela, providna si svojom nepismenoscu pre svega, sklanjaj se sa komentara vise svi znaju da se potpisujes raznim imenima kao da ispadne da ima vise onih koji podržavaju ove dve budale.

Svemir

10.01.2018 05:26

@MIONA - Pogrešna procena. Što se tiče nepismeosti, prvak /kinja/ si u tome. Konačno bi trebalo shatiti da Anabela niti želi, a verovtno i nema vremena da se bavi vama.Sem toga, u pitanju su fanovi. Sloba i Luna ih već armiju imaju, odmah su iza Jelene Golubović,to je već javno oglašeno, samo nisi u materiji.Ne brani nešto što je ne odbranjivo.

Duška

09.01.2018 12:07

Bravo Slobouvek iskreni čestit. Lepo si im rekao. Divno je imati veliku porodicu. Bez obzira gde se čovek nalazi,uvek se vraća njoj. Zna da ga neko voli i čeka.Lunči, toliko ljubavi i pažnje imaš od svih. Oni su zaista vaša snaga.Ljubav prema Slobi je iskrena i beskonačna. Vi ste zaista skladan i lep par.Samo napred. Čvrsto se držite za ruku. Do pobede.Život je pred vama.Jednoga dana zaboravićete sve ove stresove iz Zadruge, ali će te se i sećati jer tu je vaša velika ljubav započela.

STELA

09.01.2018 12:13

Bravo, Slobo živa legendo. Rekao si ono što osećaš,ono što želiš i ono što te čini srećnim.Luna je žena za sva vremena.Vas čeka lepa i srećna budućnost.Vi zaslužujete jedno drugo.Osećanja se ne mogu kontrolisati. Sve što je bilo ostavite iza sebe. Porodica je setinja. To se mora poštoati,.Majko Draginja budite jpoosni , kao i otac jDušan na oakvog čoveka, pravogh deliju, koga ste odgajili i vaspčitali u duhuj iskrenosti, čestitosti i iznad sega jšto ste odgajili čoveka u pravom smislu te reči

jovan

09.01.2018 12:41

Svalerska posla. Svaler Sloba izabrao svalerku Lunu, umesto daa izabere svoju suprugu. Bruka i sramota.

jova

09.01.2018 16:25

@jovan - Ja biram lepu i smernu Kristinu

Stefana

10.01.2018 04:48

@jovan - Njihov brak je odavno pukao.Mrtvo slobo na papiru, te se i ne može tumačiti kao prevara. Svako je živeo svoj život.Sloba je inteligentan,te neće dozvoliti sebi "iznošenje prljavog veša" za medije, jer je javna ličnost, a veliki je džentlmen.Luna je predivna devojka, koja zna da voli i poštuje druge. Posebna je. Jednostvno, oni su se našli.Njihova ljubav je jaka i nikakvav pritisak neće je poljuljati..Luna je prava DAMA,jer ne možeš postati ako nisi, niti prestati ako jesi.

Silvia

09.01.2018 23:45

Slobo I Luna su najveci ljigavci,onI kad izadju njihova ce ljubav puc kao mjehur od sapunice,ona mlada cura,ona ,,blogerka"a neuredna,zapustene kose,uzas..a on bilmez od 2m.

ILONA

10.01.2018 04:47

@Silvia - Ne balavi više...Njihov brak je pukao u startu, tako da izmedju njih nije ostalo ni LJ od ljubavi... Svako je radio šta je hteo po svom nahodjenju. Da nije ušao u Zadrugu on bi već bio razveden. To što bivša izigrava ludilo po medijima to je posebna priča, to je njen stil dobro poznat svima. Dobila je medijski prostor i malo reklame.. Igra prljave igre , koje su provaljene.Pokušava da mu napravi pakao od života,nepotrebno. Svesna je da ga je izgubila,Luna je njegova žena za sva vremena.