Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Od kada je saznao da je Kristini Kockar preminuo otac, njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović koji ju je prevario sa Lunom Đogani u "Zadruzi", ne odvaja se od Kije. Tako je bilo i jutros.

Nakon lude žurke i burnih dešavanja, Kiji se nije spavalo. Kada je video svoju suprugu budnu, Sloba je odmah počeo da joj govori kako je potrebno da ona legne i da se odmara.

- Ja te molim, ja te molim, lezi! Sačekaću te! Lezi, odmaraj! Samo odmaraj glavu! Jao! Ja te molim! Molim te, lezi! Ok? Molim te! Samo lezi i odmaraj oči i mozak. Misli pozitivno. Molim te, molim te, dokle više da te molim - ponavljao je Radanović.

- Nema potrebe da brineš za mene! Ja sam ovakve faze i bol imala milion puta. Ja ću preživeti. Leći ću, nemoj da se ponašaš prema meni kao prema detetu - govorila je Kija.

Sloba nije odustajao...

 

 

Komentari (3)

danka

02.05.2018 16:28

Sloba doveo Kiju do pucanja a ovamo kao zabrinuo se za nju.Kakav glumac i tupavac.Luna glumi za Oskara.

KSL smor

02.05.2018 16:35

Ali kad neko napise da je Kija usla u rijaliti da vrati muza..pa nece se Sloba vencati unutra sa Lunom..Znaci, da je to zaista zelela, sacekala bi njegov izlazak i resili bi kako vec zele sve! (kao Janjuseva supruga!)..Ne, Kija je usla zbog dobrog honorara, nista drugo je ne zanima..Ko bi, realno, raspravljao o svom braku pred milionima?? Zato i verujem da je sve ovo taktika Kije i Slobe, ali plan im nije bas savrsen kako su mislili..(naravno, sve to ne izuzima i Lunu iz svega!!)

Katarina

03.05.2018 09:15

Luna glumi i okrece Slobu oko malog prsta. Kakva lukava lisica.