Luna Đogani
Printskrin Clip.rs
Slobina supruga ušla u Zadrugu

Printscreen

Slobina supruga ušla u Zadrugu, Foto: Printscreen

- Sada malo prikoči, jer je ovo otišlo predaleko. Ti si dobar momak i znam da ne želiš da povrediš nečija osećanja, maloj očigledno nešto fali. Videćeš svoj telefon i sve poruke. Došla sam da kažem ljudima da se moj muž neće razvesti od mene. Ta devojka me ne zanima uopšte, degutantno mi je da pričam o tome. Sa njene strane je sve to bilo otvoreno i jasno - rekla je Kristina Slobi.

Komentari (6)

Ana

20.09.2017 23:45

Pristojna i kulturna osoba.

maša

21.09.2017 00:08

Bravo curo! Tako dama nastupa...a ovaj polusvet Djogaj preti juce da ce Macu da pocupa..

Nema bravo

21.09.2017 11:19

@maša - Dosla u Zadrugu i prema Slobi se ponasa kao stranac. I on prema njoj. Nema drzanje za ruku, zagrljaj, poljupci...Potpuni stranci.

buba

21.09.2017 14:26

@maša - Koja dama? Prvo da je dama, ne bi pristala da udje i da se blamira, jer ipak ona radi kao stjuardesa! Prepoznace je ljudi, smejace se! Drugo, onako se ne ponasa prevarena zena! Gledala je prilog gde joj suprug izjavljuje ljubav Luni, i to je kao OK! Kakvo licimerje, kakav OLOS! Pa nije mu dala da rec progovori! Pa ja bih ga "postavila" pred svima da se izjasni, a ne od njega da pravi PAPKA, daje mu instrukcije sta dalje! I...? Ode ona, a on u krevet kod Lune! Ljudi??? skinite ruzicaste naocare!

dp

21.09.2017 00:37

Ne razumem ovu Anabelu. Prvo proziva momka kako je on "dao povod" njenoj ćerki da se zaljubi u njega, a onda ga pita da li voli muškarce pošto je bežao od Lune ? Znači, kad je fin prema njoj - ne valja, a kad je izbegava - opet ne valja ! Ili je žena neverovatno glupa ili je u pitanju nameštena svađa.

Namestena svadja

21.09.2017 11:16

@dp - Naravno da je namestena svadja. Sve je unapred dogovoreno. Samo se Sloba slabo snalazi.